* Η Άουγκσμπουργκ σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Βόλφσμπουργκ γνώρισε μόλις δύο ήττες στα 37 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Βόλφσμπουργκ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Γκλάντμπαχ (2-1 εντός έδρας) στις 5 Μαρτίου το συγκρότημα του Χέκινγκ αναδείχθηκε ισόπαλο με τις Ντάρμσταντ (1-1 εντός έδρας) και Μάιντς (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Χόφενχαϊμ (1-0 εκτός έδρας), Λεβερκούζεν (3-0 εκτός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (3-2 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Πιζάρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 32’ για τους γηπεδούχους. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Γκιλαβογκί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέρντερ Βρέμης σκόραρε άλλες δύο φορές με τους Μπαρτέλς (64’) και Γιαταμπαρέ (83’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ντοστ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός των «λύκων» στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στη μία σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και η Βόλφσμπουργκ απέχει έξι βαθμούς από την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η Βόλφσμπουργκ από τη Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στο ένα από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Άουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Πιο συγκεκριμένα αφού γνώρισε την ήττα από τις Ντόρτμουντ (3-1 εντός έδρας) και Μάιντς (4-2 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ επικράτησε των Βέρντερ Βρέμης (2-1 εκτός έδρας) και Στουτγκάρδη (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φινμπόγκασον εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν συνολικά το πέμπτο γκολ του 27χρονου Ισλανδού επιθετικού σε δέκα συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Αξίζει να θυμίσουμε πως μετακόμισε στο γερμανικό σύλλογο από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Άουγκσμπουργκ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. «Τη φετινή σεζόν φαίνεται πως κάθε βαθμός μετράει. Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι τρελά! Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της επικρατώντας με 1-0 της Στουτγκάρδης, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα.