Στον πρώτο γύρο: Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 1-1

Στο Λιγκ Καπ (28/10): Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 2-1

* Μόλις μία ήττα μετρά η Σαουθάμπτον στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Άστον Βίλα (3-3-1).

* Μόλις επτά γκολ έχουν σημειωθεί συνολικά στις έξι τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ στο “Βίλα Παρκ”.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ήταν για την Άστον Βίλα η εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο “Ολντ Τράφορντ”, με την ομάδα να υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ μετά από πολλά χρόνια. Στα εναπομείναντα ματς θα αγωνιστεί απλά για την αξιοπρέπειά της, ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει το αρνητικό σερί των εννιά συνεχόμενων ηττών. Σημειώστε, επίσης, ότι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, έχουν συνδυαστεί με ήττες και τα πέντε τελευταία εντός για τη λίγκα.

Αμφίβολοι για το σημερινό ματς ο κεντρικός αμυντικός Κλαρκ και ο αριστερός μπακ Ρίτσαρντσον, ενώ παραμένουν στην καραντίνα ύστερα από απόφαση της διοίκησης ο επιθετικός Αγκμπονλαχόρ και ο αμυντικός Οκόρε. O τελευταίος αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός αποστολής όταν ενημερώθηκε ότι δε θα αγωνιστεί από την αρχή στο παιχνίδι της προπερασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0. Το γκολ στο 32′.

Στατιστικό: Μόνο ήττες στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, δεν έχει συμπληρώσει εξάδα εντός έδρας ηττών στην ιστορία της.

Στοιχημάτισε τώρα στο Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, ελπίζει ότι θα εκμεταλλευθεί την… αδιάφορη κατάσταση της αντιπάλου της, προκειμένου να πανηγυρίσει ένα διπλό που θα την κρατήσει εντός του “παιχνιδιού” για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι “άγιοι” υποχώρησαν στην 8η θέση του πίνακα μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη της Λίβερπουλ επί της Έβερτον (με τους “κόκκινους” να χρωστάνε ένα ακόμα ματς) και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -5 από την 6η Γουέστ Χαμ και στο -8 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, έχουν υποστεί μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-2-1), ενώ ταυτόχρονα μετρούν μόνο δύο ήττες στις τελευταίες επτά εξόδους πρωταθλήματος (3-2-2).

Στα θετικά ενόψει του σημερινού ματς και η πρόσφατη θετική παράδοση απέναντι στην Άστον Βίλα. Κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς ο κεντρικός αμυντικός Φόντε και ο μέσος Γουανιάμα, που χρειάστηκε να επισκεφθούν νοσοκομείο μετά το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Έβερτον.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Έβερτον. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 68ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Μανέ στο 76′.

Στατιστικό: NG και Under 2,5 τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Βασίλης Μελίδης