Στον πρώτο γύρο: Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0

* Ανέπαφη η εστία της Μάντσεστερ Σίτι στα 6/7 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Στόουκ.

* Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει σκοράρει 14 γκολ στις 13 τελευταίες συμμετοχές του με τη φανέλα της Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ.

* Η Στόουκ έχει δεχθεί γκολ και στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

“Κουτσουρεμένη” η 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας το τρέχον σαββατοκύριακο. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Στόουκ, ζητώντας την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και την εδραίωση εντός της πρώτης τετράδας του πίνακα. Οι “πολίτες” κόλλησαν στο 1-1 στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς του “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, με την ισοπαλία αυτή να παίρνει τη σκυτάλη (σε επίπεδο πρωταθλήματος) από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Μπόρνμουθ (0-4), Γουέστ Μπρομ (2-1) και Τσέλσι (0-3). Σε περίπτωση σημερινής νίκης προσπερνούν (έστω και προσωρινά) την Άρσεναλ και απομακρύνονται στο +5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θετική η εντός έδρας παράδοση με τους “πότερς”, εξαίρεση αποτελεί μόνο το περσινό 0-1. Σημειώστε, βέβαια, ότι το μυαλό των παικτών του Πελεγκρίνι ταξιδεύει ήδη και στο μεσοβδόμαδο (26/04) πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και είναι κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς οι μπακ Κλισί και Σανιά, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Σίλβα. Έτσι, ο μοναδικός σίγουρος απών είναι ο τραυματίας Νασρί.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ. Προηγήθηκε με τον Αγουέρο στο 14ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 31′.

Στατιστικό: Αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-1-0).

Στοιχημάτισε τώρα στο Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΟΥΚ

Η Στόουκ, από την πλευρά της, διανύει σαφή περίοδο ντεφορμαρίσματος, με το σερί 1-2-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές να αποτελεί το… πρώτο αποδεικτικό. Μάλιστα, οι “πότερες” έρχονται στο σημερινό ματς από δύο διαδοχικές “τεσσάρες”, καθώς το ατυχές 4-1 του “Άνφιλντ” έδωσε τη σκυτάλη στο 0-4 της περασμένης Δευτέρας από την Τότεναμ. Η ομάδα έχει απολέσει οριστικά τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και επιζητά απλά ένα θετικό κλείσιμο της σεζόν. Στο 2-1-1 το σερί στις τελευταίες τέσσερις εξόδους πρωταθλήματος.

Ο Χιουζ θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον αειθαλή Γκίβεν, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ στο ματς με την Τότεναμ. Πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού Σακίρι. Παραμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μουνιέσα, με τον Πίτερς να εκτίει σήμερα τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 0-4. Τα γκολ στο 9′, στο 67′, στο 71′ και στο 82′.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος (5/5 Over 2,5).

Βασίλης Μελίδης