*16η αγωνιστική

*9/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: H Χάρτλπουλ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Όλτρινχαμ, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε νωρίς και ισοφαρίστηκε εξίσου γρήγορα και νωρίς.

Η Χάρτλπουλ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Όλτρινχαμ, τρίτη ισοπαλία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει κάποια νίκη, όλες με το ίδιο ακριβώς σκορ! με τα δύο προηγούμενα να είναι για το κύπελλο.

Στο γήπεδό της δεν χάνει εδώ και δύο παιχνίδια, έχει πετύχει και την τελευταία της νίκη εκεί, η οποία βέβαια έχει περάσει καιρός που ήρθε.

Πλέον έχει κατρακυλήσει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 17η θέση του, στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λένι Λόρενς, ο οποίος δήλωσε πώς η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ για την άνοδο! Όταν δεν έχει νίκη με τον ίδιο στον πάγκο…

Στατιστικά

*4/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Πέντε σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Όλντερσοτ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Σάουθεντ.

Η Όλντερσοτ “κόλλησε” στο 0-0 εντός έδρας με την Σάουθεντ, σε ένα παιχνίδι που τελικά η μία ομάδα ακύρωσε την άλλη. Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία, έπειτα από τρεις σερί νίκες στα προηγούμενα της παιχνίδια. Βέβαια μόνο μία εξ αυτών των νικών ήταν στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά στο γήπεδό της, γιατί μακριά από αυτό, κέρδισε το πρώτο φετινό παιχνίδι της και μετά έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες!

Διατηρείται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στη 16η θέση συγκεκριμένα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο.

Στατιστικά

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/5 G/G και αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Χάρτλπουλ – Όλντερσοτ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ