*16η αγωνιστική

*5/6 under 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΜΠΑΡΝΕΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπαρνέτ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Γιορκ, με ανατροπή μάλιστα, αφού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μπαρνέτ για πρώτη φορά φέτος γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, έπειτα από εφτά σερί νίκες, χάνοντας μάλιστα σε παιχνίδι έξι βαθμών, με 3-1 εκτός έδρας από την Γιορκ.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πριν ξεκινήσει η σεζόν, θεωρούταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και δείχνει να δικαιώνει αυτή την επιλογή ως τώρα, αφού είναι συνεχώς στις πρώτες θέσεις.

Αλλά μετά την τελευταία της ήττα, υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την κορυφή και στο -2 από την Γιορκ, έχοντας πάντα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στατιστικά

*3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Χάλιφαξ, με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Ρότσντεϊλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Χάλιφαξ, τέταρτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει μόνο ένα.

Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες, με τις τέσσερις νίκες να είναι στο πρωτάθλημα, εκεί που μόνο η Φόρεστ Γκριν έχει περισσότερες εκτός από αυτήν.

Παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην πέμπτη θέση του, που οδηγεί στα πλέι οφ για άνοδο, στο -6 πλέον από την κορυφή και στο +4 από την όγδοη που δεν οδηγεί σε αυτά.

Στατιστικά

*6/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/9 Over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Μπαρνέτ – Ρότσντεϊλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ