*16η αγωνιστική

*5/6 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.

Προηγούμενο ματς: Η Έμπσφλιτ έχασε άνετα με 3-1 εκτός έδρας από την Φόρεστ Γκριν.

Η Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε και από την Φόρεστ Γκριν με 3-1 εκτός έδρας, ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε και πάλι η διαφορά της με τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Το πρόβλημα ήταν πώς έπεσαν δύο μαζεμένες ομάδες τέτοιες στη σειρά!

Αυτή ήταν η έκτη ήττα της στους οκτώ τελευταίους αγώνες που είναι χωρίς νίκη. Αλλά γενικά σε όλη τη σεζόν φέτος έχει κερδίσει μόνο την Χάρτλπουλ εντός έδρας με 1-0, έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Γι’ αυτό και είναι πάντα ουραγός του πρωταθλήματος, μένοντας πάλι αρκετά πίσω από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -8 για την ακρίβεια. Και αν συνεχίσει έτσι, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι γι’ αυτήν ως το τέλος της σεζόν και μάλλον θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Στατιστικά

*6/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Οκτώ συνεχόμενα over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίλντστοουν κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Μπρέιντρι, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με ανατροπή.

Η Γουίλντστοουν κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Μπρέιντρι, κερδίζοντας ξανά, έπειτα από εννιά αγώνες στο πρωτάθλημα, στους οποίους είχε πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη, όμως έχει τέσσερις ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια που έχει δώσει.

Είναι ακόμη χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός ζώνης υποβιβασμού, χωρίς να είναι πλέον σε απόσταση βολής, στο -4 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής.

Στατιστικά

*4/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Έμπσφλιτ – Γουίλντστοουν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ