*10η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα 26/10!

ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-2) της Μπρέσια. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Μπολόκα (2′), Βολπάτο (55′), Λοριεντέ (57′), Ιανόνι (81′) και Πιερίνι (90+3′). Ισοφάρισε προσωρινά ο Φολιάτα (20′) και μείωσε ο Μπιάρνασον (83′).

Το μομέντουμ από την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα και την “εξάρα” επί της Τσιταντέλα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Σασουόλο, φιλοδωρώντας με πέντε γκολ την Μπρέσια στο “Mario Rigamonti”. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Μπορέλι σκόραρε κι ανέτρεπε τα δεδομένα για τους γηπεδούχους στο 39′, όταν αστόχησε σε εξ επαφής κεφαλιά.

Αήττητη σε έξι αναμετρήσεις οι “νεροβέρντι” με απολογισμό 5-1-0, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς καταλαμβάνουν την 3η θέση και βρίσκονται στο -2 από Σπέτσια (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο) και -4 από Πίζα. Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις τους ηττήθηκαν μόνο από την Κρεμονέζε (4-1) στις 31 Αυγούστου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Νοκ άουτ οι Μπολόκα και Λοβάτο, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού ο Μπεράρντι. Την Τρίτη (29/10) φιλοξενείται στην έδρα της Γιούβε Στάμπια.

Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Παλέρμο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Βέρε (34′) και Ινσίνιε (45+1′), απάντησαν οι Γκλιότσι (48′) και Καλντάρα (85′). Σε πέναλτι αστόχησε ο Ανρί για την Παλέρμο (39′).

Αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο με την Παλέρμο δεχόμενη δύο γκολ, παράλληλα είδε τον τερματοφύλακα Γκάνιο να αποκρούει πέναλτι του Ανρί στο 39′. Η Μόντενα ευτύχησε να μειώσει με την έναρξη του δευτέρου, ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεσή της και δικαιώθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ ισοφαρίζοντας με Καλντάρα.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τα “καναρίνια” που αγνοούν τη νίκη σε τρεις αγωνιστικές, πανηγυρίζοντας μόλις μία σε επτά επί της Γιούβε Στάμπια (3-0 εντός) στις 21 Σεπτεμβρίου (τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες). Στη διάθεση του προπονητή Μπιζόλι βρίσκονται Ντεφρέλ και Κάζο, νοκ άουτ τέθηκε ο Περγκρέφι.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ