*10η αγωνιστική

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Αήττητο επτά αγώνων τρέχει η Σπάρτα Ρότερνταμ απέναντι στην Χέρενφεν (0-3-4).

Δείτε όλα τα ματς για στοίχημα σήμερα 26/10!

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από την Ναϊμέγκεν εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (7′), η αντίπαλος διπλασίασε τα τέρματά της στο 53′ και σφράγισε την νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φαν Κρόι (65′).

Νέα απογοητευτική εμφάνιση από την Χέρενφεν, που δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν και ηττήθηκε με 3-0, δίχως να προβάλλει αντιστάσεις. Προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε, αλλά περιορίστηκε σε μια ασήμαντη κατοχή δίχως κάποιο αντίκτυπο. Στην συνέχεια μάλιστα, κατέρρευσε τελείως αμυντικά και είδε την γηπεδούχο να σκοράρει άλλες δύο φορές.

Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζει θλιβερό πρόσωπο, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, ενώ σχεδόν όλες συνδυάστηκαν με πολλά γκολ κατά. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την πορεία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

«Θα υπάρξουν και κακές μέρες, πάντως δεν μπορώ να εξηγήσω την διαφορά που υπάρχει στις εμφανίσεις μας όταν παίζουμε μακριά από το γήπεδό μας. Η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική και με την βοήθεια του κόσμου μας, θεωρώ πως είμαστε το φαβορί στον επερχόμενη αγώνα με αντίπαλο την Σπάρτα», δήλωσε ο τεχνικός Φαν Πέρσι.

Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο φορ Κάρλσμπακ, ενώ δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα. Κατά συνέπεια, την περιμένουμε πάνοπλη στο σημερινό μας.

Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Άλμερε Σίτι εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Η αντίπαλος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γρήγορα γκολ (8′, 10′), ενώ η ίδια κατάφερε να επιστρέψει στο ματς σκοράροντας δύο φορές στην αρχή της επανάληψης (49′, 55′). Ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εϊρντχάουζεν στις καθυστερήσεις (90+3′).

Ήθελε την νίκη στο εντός με αντίπαλο την Άλμερε Σίτι, αλλά πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Θα μπορούσε πάντως να φτάσει σε ολική ανατροπή, αφού είχε τον καθολικό έλεγχο της αναμέτρησης και έπαιξε αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Βρίσκεται σταθερά στην μέση της βαθμολογίας και παρότι δεν είναι πολύ σταθερή στα αποτελέσματά της, είναι δεδομένο πως ο Ραϊσντάικ έχει φτιάξει και φέτος μια ομάδα που δύσκολα χάνει. Το πρόβλημα για την ώρα είναι πως αγνοεί την νίκη μπροστά στο κοινό της (0-4-1), οφείλει να βελτιωθεί σε αυτό, καθώς η έδρα ήταν ένα από τα βασικά της όπλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μπήκαμε τόσο άσχημα στο ματς με την Άλμερε Σίτι, το σίγουρο είναι πως θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο, γιατί θα χάσουμε κι άλλους βαθμούς», τόνισε ο τεχνικός Ραϊσντάικ.

Τιμωρημένος ο στόπερ Εϊρντχάουζεν, που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Κιντέρο και ο μέσος Ουφκίρ, ενώ αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του δίνεται ο βετεράνος μέσος Ντε Γκουζμάν.

Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ