*11η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κέλτι Χαρτς – Στενχάουσμιρ 2-0

*Μόνο νίκες η Κέλτι Χαρτς απέναντι στην Στενχάουσμιρ, δεν έχει δεχθεί καν γκολ στις τέσσερις τελευταίες.

ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: H Στενχάουσμιρ έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Ρέιντζερς Β’, μειώνοντας απλά με τον Άλστον στο 66’ κάποια στιγμή σε 3-1. Είχε δεχθεί τρία γκολ από τους Κέρτις (19’, 60’), Ντανίλο (41’), ενώ ήρθε και ένα τέταρτο από τον Χάτζι στο 90’.

H Στενχάουσμιρ ηττήθηκε με 4-1 εκτός έδρας από την Ρέιντζερς Β’ για το Τσάλεντζ Καπ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, με την προηγούμενη να είναι η πρώτη της εντός έδρας στο πρωτάθλημα, αν και είχε χάσει ήδη εκεί για το Λιγκ Καπ από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Υποχώρησε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την κορυφή, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην τέταρτη και τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Στατιστικά

*8/12 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/12 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: H Κέλτι Χαρτς έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Μοντροούζ, με δύο γκολ που δέχθηκε από τους Ματέους – Μασάντο (68’), Μακάιβερ – Ρέντγουντ (74’).

Η Κέλτι Χαρτς ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Μοντρόουζ, δεύτερη σερί ήττα της, ενώ ειδικά μακριά από το γήπεδο της έχει μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Στην έδρα της πάντως έχει πλέον τρεις ήττες και τέσσερις νίκες σε όλους τους θεσμούς ως τώρα.

Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +1 από την πέμπτη, ενώ είναι στο -2 από την κορυφή.

Στατιστικά

*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*5/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Στενχάουσμιρ – Κέλτι Χαρτς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ