*11η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αρμπρόουθ – Αλόα 0-0

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο και για το Τσάλεντζ Καπ πριν δύο εβδομάδες, με την Αλόα να κερδίζει με 1-0.

*6/8 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΑΛΟΑ

Προηγούμενο ματς: H Αλόα κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Στενχάουσμιρ, με τέρμα του Ράνκιν στο 78ο λεπτό και με τον τερματοφύλακα της να την γλιτώνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Αλόα κέρδισε και την Στενχάουσμιρ εκτός έδρας με 0-1, δεύτερη σερί νίκη με ίδιο σκορ, με την προηγούμενη να είναι απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, πάλι σε αυτό το γήπεδο, αλλά για το Τσάλεντζ Καπ.

Όλα αυτά μετά την προηγούμενη ήττα της, η οποία ήταν και η πρώτη φετινή στο πρωτάθλημα και η οποία έχει έρθει επίσης στην έδρα της.

Αυτό το αποτέλεσμα την ανέβασε πάλι στην κορυφή και τη θέση της απευθείας ανόδου. Αλλά το φετινό πρωτάθλημα είναι τόσο αμφίρροπο, που είναι σε απόσταση βολής ακόμη και από την έκτη θέση!

Στατιστικά

*4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: H Αρμπρόουθ έχασε 1-3 εντός έδρας από την Νταμπάρτον, αν και προηγήθηκε με τον Ο’ Μπράιεν (11’) στη μοναδική της προσπάθεια εντός στόχου. Ισοφαρίστηκε από τον Πινιατέλο στο 18’, βρέθηκε να χάνει από αυτογκόλ του Σμιθ στο 47’, ενώ δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Γκρέι στο 90’.

Η Αρμπρόουθ έχασε και από την Νταμπάρτον με 1-3 εντός έδρας και όλα δείχνουν πώς δεν ήταν τελικά ο προπονητής που αποχώρησε το μοναδικό πρόβλημα. Αν και αρχικά η αλλαγή και η πρόσληψη του τεχνικού διδύμου των Κόλιν Χάμιλτον, Ντέιβιντ Γκολντ έδειχνε να την βοηθάει.

Έχει δύο σερί ήττες, με την αμέσως προηγούμενη να είναι σε αυτό το γήπεδο για το Τσάλεντζ Καπ, με 1-0. Αυτές όμως ήρθαν έπειτα από τρεις σερί νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια της.

Βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής τόσο από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμονής, όσο και στην τέταρτη που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, στο +3 και στο -2 αντίστοιχα.

Στατιστικά

*3/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*3/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Αλόα – Αρμπρόουθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ