*14η αγωνιστική

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-1-3).

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από την Γκλόρια Μπουζάου εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2′), ενώ στις αρχές της επανάληψης έμεινε με δέκα παίκτες. Παίζοντας έτσι με παίκτη λιγότερο, είδε την αντίπαλο να σημειώνει άλλα δύο τέρματα (71′, 90+4′).

Απογοητευτική η εικόνα της σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στην νεοφώτιστη Γκλόρια Μπουζάου. Δεν έδειξε το παραμικρό και ηττήθηκε εύκολα με 3-0, δίχως να προβάλλει αντιστάσεις. Έχοντας την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και αγνοώντας την νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-2-3), είναι φανερό πως βρίσκεται σε κρίση.

Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο τεχνικός Μαλνταρασάνου, το σημερινό ματς αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία του ευκαιρία. Τιμωρημένοι οι Μπαλαούρε και Ιβάνοφ, αμφίβολος ο Στόιτσα ενώ παραμένει εκτός με τραυματισμό ο Μάρκοβιτς.

Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-2 από την FCSB εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 26′, ενώ η χαριστική βολή δόθηκε στις καθυστερήσεις (90+2′).

Κατώτερη των περιστάσεων στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο την FCSB, έδειξε πως ακόμη θέλει δουλειά για να θεωρηθεί ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Ηττήθηκε δίκαια με 0-2, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως είχε μόλις μια τελική εντός εστίας και αυτή στις καθυστερήσεις.

Υποχώρησε έτσι λίγο στην βαθμολογία και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο εξάδα (-1). ««Είμαστε σε καλή κατάσταση, προπονηθήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για το ματς. Η αντίπαλος είχε κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια, αν και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν», σχολίασε ο κόουτς Κόπιτς. Τιμωρημένος ο Πόλιτικ, πάντα εκτός οι Μπορντουσάνου και Φλορέσκου.

Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ