*14η αγωνιστική

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη έχει η Πετρολούλ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Ιάσι (1-1-3).

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κλουζ εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βασικός της στόχος ήταν να μην χάσει από την ανώτερη ποιοτικά Κλουζ και παράλληλα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από άποψη θεάματος, τα κατάφερε και έμεινε όρθια μετά και το τελικό 0-0. Βασικό της ατού μέχρι τώρα είναι η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία, ενώ παράλληλα παραμένει αήττητη εντός έδρας. Η πορεία της είναι εξαιρετική ειδικά αν λάβουμε υπόψιν την διοικητική αστάθεια που επικρατεί.

Η παρουσία του Μεχμέτ Τοπάλ σίγουρα αποπνέει πάντως μια σιγουριά. O Τούρκος είναι πλέον δεύτερος προπονητής και επικεφαλής δηλώνει ο Βόσνιος Σαντζίν Άλαγκιτς. Τραυματίες παραμένουν οι Μπαϊάνο, Τίτσου και Ραντουτσάν, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Μπεμπά. Τιμωρημένοι οι Παπ και Χάνκα.

Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 1-0 την Ουνιρέα Σλομπόζια εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ σημείωσε ο Γκεοργκίτα στο 24′, ενώ η αντίπαλος έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα (90+16′).

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά λεπτά καθυστερήσεων και συνεχόμενες διακοπές, κέρδισε δύσκολα με 1-0 την νεοφώτιστη Ουνιρέα. «Πύρρειος» νίκη για την ομάδα του Εμίλ Σαντόι, η οποία έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Ελπίζω να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και εμπνευσμένοι από την Πετρολούλ. Από όλα τα παιχνίδια που είχαμε μέχρι τώρα, ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός. Αμφίβολος ο Ομράνι, τιμωρημένος ο Ίσπας.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΪΕΣΤΙ – ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ