* 9η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Φούλαμ στα 6 τελευταία μεταξύ τους (3-3-0), κέρδισε και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Γκούντισον Παρκ, ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί 23-4-0 από την Έβερτον εκεί.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Ίπσουιτς. Ο Εντιαγέ (17’) άνοιξε το σκορ για την Έβερτον και ο Κιν (40’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H αντεπίθεση των “toffees” έχει ζεσταθεί, το περασμένο Σάββατο έβγαλαν και το πρώτο διπλό της σεζόν για να συμπληρώσουν “καρέ” αγώνων δίχως ήττα (2-2-0) και να βρεθούν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Με μεγάλη ευκαιρία της Ίπσουιτς (5’) ξεκίνησε το ματς στο Πόρτμαν Ρόουντ, δευτερόλεπτα αργότερα ο Κάλβερτ-Λιούιν απέτυχε σε ένα ακόμη τετ α τετ, αλλά στο 17’ ο πλέον επικίνδυνος του συνόλου, Εντιαγέ, εξαργύρωσε παιδικό λάθος των γηπεδούχων για το 0-1.

Σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση κι από έξοχη ασίστ του φορμαρισμένου ΜακΝιλ ήρθε το δεύτερο γκολ της Έβερτον λίγο πριν την ανάπαυλα κι έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων. Επεσε δραματικά η δράση στο δεύτερο μέρος, η Έβερτον έκανε διαχείριση και δεν επέτρεψε καθαρή ευκαιρία για να αποκτήσει σασπένς το φινάλε της αναμέτρησης.

Μόνο μία φορά έχει φτάσει τα 5 ματς δίχως ήττα η Έβερτον υπό τις οδηγίες του Ντάιτς, την περασμένη άνοιξη, αλλά με αυτόν στα ηνία έχει πετύχει 27 γκολ από στατικές φάσεις, που είναι #2 επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ, πίσω μόνο από την Άρσεναλ. Παράλληλα ο 53χρονος κόουτς έχει κάνει τις λιγότερες αλλαγές (22) στη λίγκα, μία πραγματοποίησε στην έδρα της Ίπσουιτς.

Στα αγωνιστικά νέα, ο σημαντικός Μπρανθγουέιτ (στόπερ) είναι ξανά διαθέσιμος, όπως και ο ρολίστα Λίντστρομ (μέσος) που ξεπέρασε την ίωση. Αντιθέτως, οι μέσοι Γκάρνερ, Ιροεγκμπούναμ θα χάσουν κι άλλο παιχνίδι, ενώ σταθερά ονόματα στο ιατρικό δελτίο είναι οι επιθετικοί Μπρόγια και Σερμίτι.

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Fonbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις |

ΦΟΥΛΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από την Άστον Βίλα. Ο Χιμένες (5’) άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ, ο Ρότζερς (9’) ισοφάρισε για την Άστον Βίλα και στο 27’ ο Περέιρα έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Γουότκινς (59’) γύρισε το ματς για την Άστον Βίλα, στο 64’ αποβλήθηκε ο Άντερσεν των γηπεδούχων και με αυτογκόλ (69’) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Από back to back ήττες με ανατροπή από ομάδες επιπέδου Champions League προέρχονται οι “cottagers”, το περασμένο Σάββατο πλήρωσαν ξανά την αναποτελεσματικότητά τους για να κατρακυλήσουν στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ιδανικό το ξεκίνημα της Φούλαμ στο τελευταίο ματς, ο Χιμένες αξιοποίησε βολέ του κίπερ Λένο για να κερδίσει στη δύναμη τον Τόρες και να εκτελέσει για το 1-0. Ο Μεξικάνος στράικερ κέρδισε και το πέναλτι (χέρι), αφότου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με μεγάλη δόση τύχης.

Τα πόδια του Περέιρα όμως έτρεμαν απέναντι στον “τιτάνα” Μαρτίνες, το έχασε το πέναλτι ο Βραζιλιάνος και το μομέντουμ γύρισε υπέρ της Άστον Βίλα. Με κεφαλιά σε κόρνερ έκανε το 1-2 ο Γουότκινς, ο ίδιος κέρδισε την αποβολή του Άντερσεν πέντε λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση και κάπου εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Για 5ο διαδοχικό παιχνίδι πήρε προβάδισμα η Φούλαμ, αλλά από αυτά κέρδισε μόνο τα δύο (2-1-2), είχε προηγηθεί η έξοχη εμφάνιση στο Μάντσεστερ και η οριακή ήττα (3-2) από την Σίτι.

Ο Χιμένες σημείωσε G/A και στα 5 τελευταία παιχνίδια (4 γκολ + ασίστ), κανείς στην ιστορία της Φούλαμ δεν το έχει κάνει σε 6 σερί ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Στα αγωνιστικά νέα, οι ρολίστες Καστάν (δεξί μπακ), Λούκιτς (μέσος) παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ οι αναλώσιμοι Κουένκα (στόπερ), Βινίσιους (φορ) έχουν πιθανότητες επιστροφής. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Άντερσεν.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Έβερτον – Φούλαμ στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ