* 9η αγωνιστική

* Over 3.5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μαν. Σίτι στα 12 τελευταία εντός έδρας απέναντι στην Σαουθάμπτον (10-2-0).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-0) επί της Σπάρτα Πράγας. Σκόρερ οι Φόντεν (3’), Χάαλαντ (58’, 68’), Στόουνς (64’), Νούνιες με πέναλτι (88’).

Σίτι από τα παλιά είδαμε την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του Champions League, η ομάδα του Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε την πιο πειστική εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν για να φτάσει τους 7 πόντους, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της και στο τρίτο παιχνίδι της League Phase, εν αντιθέσει με τα 6 τελευταία της Πρέμιερ Λιγκ.

Απόλυτο αφεντικό απέναντι στους Τσέχους, με 80% κατοχή, μονοπώλιο ευκαιριών (2.93 – 0.23 xGoals) και σκόρερ που το είχαν ανάγκη. Ο Φόντεν, που δεν είναι ακόμα στο επίπεδο της περασμένης σεζόν, άνοιξε το σκορ, ο Χάαλαντ σταμάτησε τη μίνι “ξηρασία” με ένα από τα ομορφότερα τελειώματα της χρονιάς και ο Νούνιες έκλεισε το σκορ, όντας ο καλύτερος του γηπέδου, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, στο “Μόλινιου” την περασμένη Κυριακή χρειάστηκε ένα ακόμη buzzer beater γκολ του Στόουνς από στατική φάση για να ανατρέψει το παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε ολοκληρωτικά μετά το γρήγορο προβάδισμα της Γουλβς.

Οι 85 επαφές που κατέγραψε στην περιοχή της Γουλβς είναι ρεκόρ για την φετινή σεζόν στην κατηγορία και ρεκόρ για φιλοξενούμενο στην Πρέμιερ από την σεζόν 2008-2009! Οι 404 που έχει καταγράψει σύνολο από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ρεκόρ για τα 8 πρώτα ματς από τότε που ξεκίνησε να καταγράφει η Opta!

Έφτασε έτσι τα 31 παιχνίδια δίχως ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ (25-6-0), αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Μέσα σε αυτό το σερί βρέθηκε 12 φορές πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε σε 10 περιπτώσεις!

Οι 13 πόντοι που έχει κερδίσει από θέση ήττας είναι οι περισσότεροι στην λίγκα και αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της για τα πρώτα 8 ματς της σεζόν.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι δεν περιμένει επιστροφές από τους παίκτες που έχασαν το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Παραμένουν εκτός οι Γουόκερ (δεξί μπακ), Γκρίλις (εξτρέμ), Ντοκού (εξτρέμ), θέλει κι άλλο χρόνο ο Ντε Μπρούινε (μέσος), ενω οι Ρόδρι (μέσος) Μπομπ (εξτρέμ) είναι μακροχρόνια τραυματίες.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 8 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Fonbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις |

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Λέστερ. Με Άρτσερ (8’) και Αρίμπο (28’) προηγήθηκε 2-0 η Σαουθάμπτον, αλλά η Λέστερ γύρισε το ματς με Μπουονανότε (64’), πέναλτι του Βάρντι (74’) και Αγιού (90+8’), ενώ από το 73’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες.

Οδυνηρή η σαββατιάτικη ήττα για τους “άγιους”, η 3η διαδοχική και η 5η στα 6 τελευταία με τρία γκολ παθητικό, έδειξαν ξανά ότι δεν έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους και ότι δύσκολα θα επιβιώσουν στις υψηλές απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

Δυνατό το ξεκίνημα της Σαουθάμπτον στο “εξάποντο”, πρωταγωνιστής ο Γουόκερ-Πίτερς στις δύο πανομοιότυπες φάσεις από την αριστερή πλευρά για το 2-0 του ημιώρου. Έβγαλε ωραίες συνεργασίες η ομάδα του Μάρτιν, αλλά ουδέποτε έδειξε ότι ελέγχει τον ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε, εκτός χαρακτήρα και το πλήρωσε ακριβά. Ιδιαιτέρως ευάλωτη η άμυνά της και σε χαμηλά μέτρα, χάθηκαν οι τοποθετήσεις για να έρθει η ολική ανατροπή. Κομβική η φάση του πέναλτι αποβολής, δεν άντεξε στην πίεση των τελευταίων λεπτών και στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων δέχθηκε 5ο γκολ στην σεζόν από κόρνερ.

Ο κόουτς Μάρτιν πραγματοποιεί το 2ο χειρότερο ξεκίνημα καριέρας στην Πρέμιερ Λιγκ και καλείται να αναθεωρήσει τις τακτικές του πριν είναι πολύ αργά.

Η ομάδα του μετράει 7 σερί εκτός έδρας ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, στις 6 δέχθηκε 3+ γκολ, ενώ συνολικό σερί δίχως διπλό έχει φτάσει στα 11 παιχνίδια (0-2-9).

Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισε τιμωρία 5 αγωνιστικών ο ηγετικός Στίβενς (στόπερ), αλλά είναι τιμωρημένος ο Φρέιζερ (εξτρέμ). Επέστρεψε στο ματς με τη Λέστερ και ξανατραυματίστηκε ο Σμολμπόουν (μέσος), μαζί του στο ιατρικό δελτίο οι Μπαζούνου (κίπερ), Στιούαρτ (φορ) που θα λείψουν καιρό. Ερωτηματικό ο βασικός Σουγκαβάρα (δεξί μπακ) που χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 3.5 τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ