*14η αγωνιστική

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Αήττητο έξι αγώνων τρέχει η Άραντ απέναντι στην Γκλόρια Μπουζάου (5-1-0).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Με ένα γκολ του Ματέι στο τέλος του πρώτου μέρους (44′), ηττήθηκε με 1-0 από την Σέπσι εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Η Άραντ έδειξε να βρίσκει τον δρόμο της μετά τα τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα που πήρε μέχρι το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Σέπσι. Σε εκείνο όμως, η ομάδα του Μιρτσέα Ρέντνιτς πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 1-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι, επανήλθε ο προβληματισμός στις τάξεις της και για αυτό θα ψάξει σήμερα άμεση αντίδραση, έχοντας ως σύμμαχο την καλή παράδοση που τρέχει απέναντι στην Γκλόρια Μπουζάου.

Ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα τον εξτρέμ Πέδρο, ο οποίος υπολογίζεται άμεσα. Τιμωρημένος παραμένει ο Καντίρι, σταθερά στα πιτς βρίσκονται οι Ίλιεφ και Τσούκα.

Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑΟΥ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Χέρμανταντ την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2′), ενώ στις αρχές της επανάληψης η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Παίζοντας έτσι με αριθμητικό πλεονέκτημα, σημείωσε άλλα δύο τέρματα (71′, 90+4′).

Αναγεννημένη δείχνει η νεοφώτιστη Γκλόρια Μπουζάου, από την ώρα που την ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός Νεαγκό. Κέρδισε με άνεση την Χέρμανσταντ και απέδειξε πως αν βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να βγάλει όμορφα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να παρουσιαστεί εξόχως ανταγωνιστική.

Με μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς, η Γκλόρια μοιάζει ικανή να σώσει την κατηγορία και υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της χάρη στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Τραυματίστηκαν και θα λείψουν οι Αχμάτοβ και Σαλτσεάνου.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΑΡΑΝΤ – ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑΟΥ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ