* 9η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 1η κατηγορία.

* Under 2.5 τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Μπρέντφορντ μετράει τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί της Ίπσουιτς, δίχως να δεχθεί γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 26/10!

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πίνοκ (45+5’) άνοιξε το σκορ για την Μπρέντφορντ, αλλά οι Γκαρνάτσο (47’) και Χόιλουντ (62’) γύρισαν το ματς για την Γιουνάιτεντ.

Επιβεβαιώθηκαν οι τάσεις των “μελισσών” το περασμένο Σάββατο, συνεχίστηκε η άσχημη παράδοση στο Old Trafford, συνεχίστηκε και η εκτός έδρας αποδυνάμωσή τους γνωρίζοντας 4η ήττα στα ισάριθμα φετινά ταξίδια τους για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε το θάρρος άλλων αγώνων η Μπρέντφορντ, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα αξιοποίησε κόρνερ και την απουσία του Ντε Λιχτ (λόγω αιμορραγίας) για το 0-1.

Διαφορετικό το σκηνικό μετά την ανάπαυλα, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε δριμύτερη, ισοφάρισε άμεσα με μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τρύπησε κάθετα την λονδρέζικη άμυνα για την ανατροπή. Δεν είχε αντίδραση η Μπρέντφορντ, κινδύνευσε με μεγαλύτερο σκορ και δεν κατάφερε να απειλήσει με ισοφάριση.

Το γκολ του Πίνοκ ήταν το 4ο φετινό με κεφαλιά (#2 επίδοση), με τον Ντάμσγκααρντ να φτάνει τις τρεις ασίστ στα δύο τελευταία ματς.

Έφτασε έτσι τους 11 χαμένους πόντους από θέση νίκης, που είναι η χειρότερη επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως συνέβη και πέρσι, όταν έχασε 30 βαθμούς από προβάδισμα! Για την ακρίβεια, στο Μάντσεστερ προηγήθηκε για 6ο διαδοχικό παιχνίδι, αλλά από αυτά κέρδισε μόλις δύο (2-1-3).

Επιστρέφει στο Gtech, όπου είναι αήττητη φέτος (3-1-0) και το κοινό της έχει δει τα περισσότερα γκολ (17) απ’ οποιοδήποτε άλλο γήπεδο.

Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Φρανκ δήλωσε ότι ο ποιοτικός Γιένσεν (μέσος) επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία ενός μήνα, αλλά οι Χένρι (αρ. μπακ), Χίκι (μπακ), Ντασίλβα (μέσος), Νούνιες (εξτρέμ) και Τιάγκο (φορ) παραμένουν εκτός δράσης από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Fonbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις |

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Έβερτον. Ο Εντιαγέ (17’) άνοιξε το σκορ για την Έβερτον και ο Κιν (40’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την χειρότερη τους εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ (0-4-4) καταγράφουν οι “tractor boys”, η επιστροφή τους από τη διακοπή των εθνικών ομάδων συνδυάστηκε με back to back ήττες, πόνεσε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι αυτή από την Έβερτον.

Με μεγάλη ευκαιρία της Ίπσουιτς (5’) ξεκίνησε το ματς, δευτερόλεπτα αργότερα ο Μούριτς έσωσε τετ α τετ των φιλοξενούμενων και στο 17’ ο Μπερνς ενήργησε ως ερασιτέχνης μέσα στην περιοχή του για το 0-1 της Έβερτον.

Σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων λίγο πριν την ανάπαυλα κι έκοψε τα πόδια της Ίπσουιτς. Έπεσε δραματικά η δράση στο δεύτερο μέρος, η Έβερτον έκανε διαχείριση και δεν επέτρεψε καθαρή ευκαιρία για να αποκτήσει σασπένς το φινάλε της αναμέτρησης.

Η ομάδα του ΜακΚένα είναι η πιο ακίνδυνη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τα λιγότερα σουτ (75), τα λιγότερα εντός εστίας (23), τις λιγότερες επαφές στην αντίπαλη περιοχή (130) και το χαμηλότερο δείκτη xG (6.3). Παρότι προσπαθεί να πρεσάρει ψηλά στο γήπεδο, είναι η #2 ομάδα σε πιέσεις στο αντίπαλο μισό.

Με πληγωμένη άμυνα ταξιδεύει στο Λονδίνο, τραυματίες είναι οι Γκριβς (στόπερ), Τουανζέμπε (δεξί μπακ) που ξεκίνησαν βασικοί την σεζόν και ο Τζόνσον (δεξί μπακ) που πήρε τη θέση του δεύτερου στην συνέχεια. Εκτός και ο ρολίστας Λουόνγκο (μέσος), ενώ ο Καγιούστε (μέσος) λογίζεται ως αμφίβολος.

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ.

Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ