*6η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Την τελευταία εικοσαετία έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά, την σεζόν 2014-15 για το κύπελλο (0-4).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Καλαμάτα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Παμλίδης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2′).

Με το αριστερό ξεκίνησε την δεύτερη θητεία του στην Παναχαϊκή ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού οι Πατρινοί στο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού ηττήθηκαν στο ντέρμπι της Πελοποννήσου από την Καλαμάτα (1-0). Ματς στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες, με την Παναχαϊκή πάντως να μην είναι κακή και να έχει διάθεση. Θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, ενώ έχει και μερικά παράπονα από την διαιτησία. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Πάτρας.

«Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μία ομάδα με τη δικιά της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Πανιώνιος. Έχουμε κουράσει πολύ τους ποδοσφαιριστές αυτές τις μέρες, δουλεύουμε πολύ επαγγελματικά και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν», σχολίασε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Εκτός παραμένουν οι Μασούρας. Μαδριγάλ, Χαλκιαδάκης και Κωστούλας.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Ν/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ Β εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Σημειώσει και τα δύο γκολ του στο πρώτο μέρος (10′, 25′), ενώ η «Ένωση» μείωσε στο 40′. Αποβλήθηκε από ένας παίκτης για κάθε ομάδα στην συνέχεια, 

Μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του απέναντι στην ΑΕΚ Β, παρόλα αυτά έκανε αυτά που έπρεπε και πανηγύρισε ακόμη μια νίκη (2-1) που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας και σε ισοβαθμία με την Κηφισιά. Ήταν καλός μόνο για ένα ημίχρονο, τα χρειάστηκε στην επανάληψη αλλά ήταν για μια ακόμη φορά τρομερός στο αμυντικό κομμάτι. Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει δώσει μεγάλη βάση στα μετόπισθεν και αυτό φαίνεται από το μόλις ένα γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα του από την αρχή του πρωταθλήματος.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν είναι εύκολο να πετύχει κάποια ομάδα τέσσερις σερί νίκες σε αυτή την κατηγορία και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο», τόνισε ο Έλληνας προπονητής. Ταξίδεψε στην Πάτρα χωρίς τον τραυματία Αυλωνίτη και τους τιμωρημένους Κολοβό και Ενγκουέμ, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Χριστόπουλος και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ