* 12η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί στη σύγχρονη ιστορία τους.

ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 από τη Ράσινγκ Σανταντέρ εκτός έδρας, από τα γκολ των Λάγκο Τζούνιορ (73’) και Θενιταγκόια (87’). Ενδιάμεσα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μέσου Χακόμπο Γκονθάλεθ (77’).

Άντεξε όσο περισσότερο γινόταν αλλά είχε απέναντι μια ανώτερη ομάδα και με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο λύγισε, όπως ήταν αναμενόμενο. Δεν είχε ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι, απεναντίας η Ράσινγκ Σανταντέρ κατά διαστήματα τη… σφυροκόπησε και η διαφορά στο σκορ, ασχέτως αν οφείλεται και στην αποβολή του Χακόμπο Γκονθάλεθ, ήταν δίκαια.

Παρά το αποτέλεσμα, έδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και αρκετά μεγάλη φόρμα. Πολύ θετικό για την ψυχολογία του Ανία και των παικτών της και το γεγονός ότι έμεινε εκτός ζώνης υποβιβασμού, διπλή και περισσότερο η αξία αυτού του παιχνιδιού στην έδρα της κόντρα στην Ελντένσε, με την οποία έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, την παραμονή.

Να βρουν τον καλό τους εαυτό μεσοεπιθετικά ζήτησε ο Ανία από τους παίκτες του, “είναι απαραίτητο να κάνουμε κάποια αποτελέσματα που θα μας αφαιρέσουν αυτή τη συνεχή πίεση να δίνουμε τελικούς, ειδικά εντός έδρας” ανέφερε. Τιμωρημένοι οι μέσοι Σάλα και Χακόμπο Γκονθάλεθ.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της.

* Αήττητη εντός, κέρδισε τα 3 πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΝΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα εντός από τη Σαραγόσα με 2-3. Προηγήθηκε με τον Χουάντο Ορτούνιο (11’), το γύρισε η αντίπαλος με Μπάζνταρ (34’) και Αθόν (45’+4), ισοφάρισε με τον Λασάμπ (72’), ηττήθηκε από το γκολ του Λίσο στο 80’.

Πάλεψε απέναντι σε μια Σαραγόσα που είναι καλύτερη ως σύνολο, χωρίς να υστερήσει. Πλήρωσε την κακή εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ που εφάρμοσε απέναντι στους Αραγονούς, τα 2/3 γκολ προήλθαν από τέτοια φάση, το 1-2 της Σαραγόσα από στημένη μπάλα, κάτι που επίσης αποτελεί πρόβλημα για εκείνη.

Πέφτει συνεχώς βαθμολογικά, δεν υποχωρεί όμως κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τώρα ωστόσο καλείται να δώσει ένα “εξάποντο” κόντρα στην ισόβαθμή της, Κόρδοβα και μάλιστά εκτός έδρας, όπως σε όλα τα εκτός, έτσι και σε αυτό θα παίξει για δύο αποτελέσματα.

Αρχίζουν να καταλογίζουν στον κόουτς Πονθ ότι το αγωνιστικό του στυλ είναι σωστό αλλά δεν φέρνει αποτελέσματα, “πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε” τόνισε ο κόουτς. Συνεχίζει με τους ίδιους απόντες, τους στόπερ Πίνια, Τζούμιτς και τον χαφ Καμαράσα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, έχασε τα 3.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 7 τελευταία, τα 6 ήταν G/G.

Κόρδοβα-Ελντένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ