14η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Ρέξαμ, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Χάντερσφιλντ. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε όμως με λιγοστές από αυτές, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της δεν κινδύνευσε, διατηρώντας αρκετά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θέλει και πρέπει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έξετερ. Είναι σε καλή κατάσταση, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, μετρώντας τρεις νίκες (3-1-0). Θετικό το γεγονός ότι σκοράρει σχεδόν σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, όμως λίγες είναι αυτές στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ. Εντός εξάδας, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, καθώς επίσης και με τις Ρέντινγκ, Μπάρνσλεϊ που βρίσκονται στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ρέντινγκ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουάρεχαμ στο 1’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κρεγκ στο 36’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νίσκανεν στο 58’.

Καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα για την Έξετερ. Μπήκε νωθρά και έμεινε από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα τέρμα. Στην επανάληψη πίεσε ασφυκτικά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Να αφήσει πίσω την ήττα αυτή είναι ο στόχος της, θέλοντας να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Καθόλου εύκολο το έργο της, καθώς αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ που υποβιβάστηκε από τη Τσάμπιονσιπ και μάλιστα εκτός έδρας. Είναι παρ’ όλα αυτά σε καλή κατάσταση, σκοράρει με συνέπεια αυτή την περίοδο, ενώ σε γενικές γραμμές έχει δείξει αρκετά καλή εικόνα στα μετόπισθεν. Τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες εξόδους της μετράει (3-1-1), με 6 γκολ ενεργητικό και 2 παθητικό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Χάντερσφιλντ – Έξετερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ