14η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπάρνσλεϊ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Νταν στο 34’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπέρι στο 77’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 90+3’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουότερς στο 90+5’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Τσάρλτον. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη βρήκε τρόπο να το ανατρέψει στην επανάληψη και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά ελάχιστες στιγμές αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση.

Σαφώς απογοητευμένη με τον τρόπο που έχασε βαθμούς στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της και θέλει σήμερα να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση, επιστρέφοντας στις νίκες. Σταθερή στο σκοράρισμα, αποτελεί κίνδυνο για κάθε άμυνα, όμως δυσκολεύεται να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, με αποτέλεσμα να έχει στερηθεί αρκετούς βαθμούς.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και έμεινε στην ισοπαλία. Λίγες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, απείλησε με ακόμα λιγότερες και δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρά το στραβοπάτημά της. Είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, σκόραρε στις τρεις από αυτές, ενώ έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη στις τρεις πρόσφατες. Εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή, όμως δυσκολεύει κάθε αντίπαλο, έχοντας αποσπάσει δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές (2-2-2).

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τσάρλτον – Ρέξαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ