14η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Στόκπορτ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μπάρι με πέναλτι στο 87’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μαγκλόιρι στο 90+3’.

Το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κατάφερε να σώσει. Δέχθηκε έντονη πίεση, υποκύπτοντας στα τελευταία λεπτά σε παράβαση εντός περιοχής, μένοντας πίσω στο σκορ. Δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις βρήκε τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα.

Παραμένει σε ανοδική πορεία η ομάδα του Τζον Μπράντι, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της. Συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, δυσκολεύει κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζει, όμως δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε τον παράγοντα έδρα, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές (2-1-3). Οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 21η θέση.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λίνκολν, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σουάν στο 46’ και το 2-0 ο Νταρσί στο 73’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μέρφι στο 90+5’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την Κρόουλι. Σταθερή αμυντικά, κράτησε μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη. Από την άλλη, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, πετυχαίνοντας 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Επιστροφή στις νίκες ύστερα από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνολικά δώδεκα αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής είχε δείξει κάκιστη εικόνα στα μετόπισθεν, καθώς δεν υπήρχε ματς που να μην δέχθηκε γκολ, παρ’ όλα αυτά έδειξε βελτίωση μεσοβδόμαδα, κρατώντας το μηδέν. Δυσκολεύεται πάρα πολύ στις εξόδους της, μετράει μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες, (1-0-5), με 3 γκολ υπέρ και 12 κατά.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νορθάμπτον – Κρόουλι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ