14η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΟΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρμιγχαμ, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ιβάτα στο 3’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Στάνσφιλντ με πέναλτι στο 86’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Μπόλτον. Μπήκε νωθρά και πιάστηκε στον «ύπνο», μένοντας από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Στα τελευταία λεπτά υπέκυψε σε παράβαση εντός περιοχής, με τους γηπεδούχους να «κλειδώνουν» έτσι το τρίποντο.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θέλει και πρέπει να πραγματοποιήσει σήμερα, προκειμένου να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της άκρως επικίνδυνης Πιτέρμπορο. Πάρα πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, υπάρχουν αγώνες που ήταν εξαιρετική αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό την έχει κρατήσει αρκετά πίσω στη μάχη για την εξάδα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκπουλ με σκορ 5-1, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μοδερσίλ στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ράνταλ στο 17’. Το 2-1 πέτυχε ο Τζόσεφ στο 27’ και το 3-1 ο Ποκού στο 28’. Το 4-1 έκανε ο Οφιά με αυτογκόλ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ράνταλ στο 73’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και εμφατική νίκη για την Πιτέρμπορο. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σκοράροντας σχεδόν με όλες όσες απείλησε την αντίπαλη εστία. Αμυντικά αν και δέχθηκε πίεση, υπέκυψε μόλις μία φορά στο πρώτο ημίχρονο, παραμένοντας σταθερή στο υπόλοιπο του ματς.

Από επιβλητική νίκη προέρχεται και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Ακόμα ένα δύσκολο ματς είναι προ των πυλών, καθώς αντιμετωπίζει τη δυνατή Μπόλτον και μάλιστα μακριά από το γήπεδό της. Εξαιρετική σε ότι αφορά την επιθετική της γραμμή, σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως είναι παράλληλα τρομερά επιρρεπής, δεχόμενη εξίσου γκολ σχεδόν σε όλες.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπόλτον – Πιτέρμπορο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ