Stoiximan Super League ✅ Έγκυρα σημεία OPTA για τα ματς του Σαββάτου (26/10)

Ανανεώθηκε:
προγνωστικα-οπτα-σουπερ-λιγκ-σαββατο-26-10
Photo Credits: Intime Sports

Η ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και η Stoixman Super League βιώνουν μια νέα εποχή ανάλυσης. Η OPTA κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Τα OPTA Stats αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές των ομάδων, οδηγώντας σε προγνωστικά Stoiximan Super League για τα ματς!

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Stoiximan.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Super League x OPTA | Στατιστικά 9ης αγωνιστικής

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της αγωνιστικής.


Παναιτωλικός – Βόλος

📊 Ο Παναιτωλικός έχει χάσει τα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του με τον Βόλο στη Super League (W1), αφού ήταν αήττητος στα τρία προηγούμενα (W1 D2).

Ο Βόλος έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στη Super League κόντρα στον Παναιτωλικό (D1 L2), αλλά αυτή η μοναδική νίκη ήρθε στην πιο πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση (1-0- Απρίλιος 2024).

Ο Παναιτωλικός δεν έχει χάσει κανένα από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League (W2 D1) και νίκησε την ΑΕΚ στο πιο πρόσφατο (1-0).

➡️ Σε απόδοση 3.15 η ισοπαλία!


Λεβαδειακός – Λαμία

📊 Ο ΠΑΣ Λαμία είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Λεβαδειακός τις περισσότερες φορές χωρίς ούτε μία νίκη στην ιστορία του στη Super League (D5 L2). Μάλιστα, ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που ο ΠΑΣ Λαμία έχει αντιμετωπίσει τις περισσότερες φορές χωρίς ούτε μία ήττα στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει φέρει ισοπαλία και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με τον Λεβαδειακό στη Super League. Στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία, δεν είχε ποτέ μεγαλύτερο σερί ισοπαλιών εκτός έδρας με συγκεκριμένο αντίπαλο.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει κερδίσει τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League (D5 L2).

➡️ Σε απόδοση 3.18 η ισοπαλία!


Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

📊 Ο Πανσερραϊκός έχει χάσει 33 από τα 50 παιχνίδια του στη Super League απέναντι στην ΑΕΚ (W8 D9). Στην ιστορία του, δεν έχει υποστεί περισσότερες ήττες από συγκεκριμένο σύλλογο (L33- Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός).

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Super League με τον Πανσερραϊκό (W5 D2), αλλά έχει φέρει ισοπαλία στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Δεν έχει χάσει ποτέ βαθμούς σε τρία διαδοχικά παιχνίδια σε αυτή την αναμέτρηση.

Ο Πανσερραϊκός δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League (D1 L2). 2008/09 ήταν η τελευταία σεζόν που παρέμεινε χωρίς νίκη στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του.

Η ΑΕΚ έχει κρατήσει πέντε clean sheets στη Super League φέτος, καμία άλλη ομάδα δεν είχε περισσότερα (5, Ολυμπιακός). Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός έχει κρατήσει ένα clean sheet– μόνο ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος είχαν λιγότερα (0).

➡️ Σε απόδοση 2.30 η νίκη της ΑΕΚ και να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan Super League στους Betarades

H Stoiximan Super League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Stoiximan Super League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Stoiximan Super League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Stoiximan Super League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Stoiximan Super League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Stoiximan Super League και live τη βαθμολογία Stoiximan Super League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Stoiximan Super League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Stoiximan Super League στο YouTube!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ