14η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Έβανς στο 29’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Άσγκαρντ στο 53’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπάκους στο 62’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και τεράστιο τρίποντο για τη Μάνσφιλντ. Παρά την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε από τους γηπεδούχους, κατάφερε να σκοράρει τόσο το πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, στις μοναδικές ουσιαστικά ευκαιρίες με τις οποίες απείλησε την αντίπαλη εστία. Αμυντικά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, δεχόμενη αρχικά την ισοφάριση, παρ’ όλα αυτά όπως φάνηκε δεν την πτόησε.

Σίγουρα το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα της δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχεια, όμως σήμερα έχει ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μπέρμιγχαμ. Διανύει την καλύτερή της περίοδο από την αρχή της σεζόν, σκοράρει σχεδόν ασταμάτητα και μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (5-0-1). Στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής, όντας στο -5 από την κορυφή και στο +4 από την 7η Ρέντινγκ.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπόλτον, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ιβάτα στο 3’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Στάνσφιλντ με πέναλτι στο 86’.

Πολύ καλή εμφάνιση και σχετικά άνετη επικράτηση για τη Μπέρμιγχαμ. Είχε τον έλεγχο του ματς, κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς, ενώ στη συνέχεια δεν μείωσε το ρυθμό της, «σφραγίζοντας» τη νίκη με γκολ από την άσπρη βούλα.

Γνωστές τις προθέσεις της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει κάνει και όσο περνάνε οι αγωνιστικές ολοένα και το αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητά της σε σύγκριση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, γι’ αυτό άλλωστε και βρίσκεται στην κορυφή, στο +4 από τη 2η Ρέξαμ, έχοντας μάλιστα και μία αγωνιστική λιγότερη. Εξαιρετική μέχρι στιγμής, ειδικά σε ότι αφορά την επίθεσή της, σκοράρει σχεδόν ασταμάτητα, όντας η 2η πιο παραγωγική ομάδα μετά τη Γουίκομπ.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μάνσφιλντ – Μπέρμιγχαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ