10η αγωνιστική

*Αήττητη η Τρουά στα επτά τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Καέν, έχοντας επικρατήσει στα 5/7.

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΚΑΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Λεμπρετόν (11′) και Γκομίς (63′), δεχόμενη στην πορεία την ισοφάριση (65′, 81′).

Μακριά από τις επιτυχίες έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Καέν, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νικολά Σεμπ φιλοξενήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο έμεινε στο 2-2.

Αφού γλίτωσε από το να βρεθεί πίσω από νωρίς, δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει τα ηνία και να κρατήσει μέχρι την ανάπαυλα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας έκανε και το 2-0, εκμεταλλευόμενη και τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. Επαναπάφθηκε όμως και αφού δέχθηκε τη μείωση, είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ψυχολογία και να φτάνουν και στην ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε και την ανατροπή.

Πρώτος βαθμός μετά τις δυο ήττες που προηγήθηκαν από Γκινγκάμπ (3-1 εκτός) και Λοριάν (1-2 εντός), με τον οποίο έφτασε τους οκτώ συνολικά και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε εντός της. Εξέτισε την τιμωρία του ο μέσος Ντεμποχί.

Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από την Παρί, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 19ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 40′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 73′. Χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 58′.

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Τρουά, μετά και το εκτός 2-1 από τη Ντανκέρκ. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στεφάν Ντουμόντ υποδέχθηκε την Παρί, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 0-3.

Μπορεί να είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, έκτοτε όμως και μέχρι την ανάπαυλα δέχθηκε αρκετή πίεση και δεν άντεξε σε αυτή, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια ούσα πίσω με 0-2. Είδε την αντίπαλο να χάνει πέναλτι λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας και λίγο αργότερα η ίδια είχε δοκάρι με τον Ριπάρ. Κι αφού δε μείωσε, δέχθηκε και τρίτο τέρμα, έχοντας μια καλή ευκαιρία ακόμη στην πορεία.

Έφτασε έτσι τις επτά ήττες στις εννέα πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, οπότε και παραμένει στους τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα και στην ουρά της κατάταξης. Στο 0-1-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Εξέτισαν την τιμωρία τους οι μέσοι Καντέ και Ντιόπ, αν και ο δεύτερος έχει και τραυματισμό.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Καέν – Τρουά στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ