12η αγωνιστική

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί εντός δεκαετίας, με την Πρέστον να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες (2-1, 0-1).

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Έσε στο 13’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε ακόμα μία ήττα. Αν και είχε ευκαιρίες, απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Η άμυνά της υπέκυψε από νωρίς στην πίεση των γηπεδούχων, αλλά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης παρέμεινε σταθερή.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ και η πέμπτη σε έξι αγωνιστικές μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα (0-1-5). Θα ψάξει αντίδραση επιστρέφοντας στο γήπεδό της, εκεί όπου «τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων η εικόνα της είναι απογοητευτική, καθώς απέτυχε να βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια της, ενώ μάζεψε τη μπάλα από τα δικά της 6 φορές.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Νόριτς με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γκρίνγουντ με πέναλτι στο 6’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χολμς στο 12’. Το 2-1 πέτυχε ο Σάινζ στο 45+2’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάφι στο 61’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Πρέστον. Αν και μπήκε πολύ δυνατά παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στο σκορ από πολύ νωρίς, στη συνέχεια έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δέχθηκε πίεση, υποκύπτοντας για ακόμα μία φορά με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να το αφήσει πίσω, στρέφοντας την απόλυτη προσοχή της στο σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, σκόραρε στα τρία από αυτά και μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων ώστε να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα σε καμία από τις εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις δύο ισοπαλίες (0-2-3).

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πλίμουθ – Πρέστον στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ