12η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Λιντς με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ραμαζάνι στο 4’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Άαρονσον στο 7’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαχ στο 47’.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην πιο δυνατή Λιντς. Μπήκε νωθρά, με την άμυνά της να πιάνετε στον «ύπνο», μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Στην αρχή της επανάληψης μείωσε, όμως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, με το σκορ να μένει απαράλλακτο ως το τέλος.

Να ανακάμψει από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα θέλει σήμερα, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις ύστερα από τρεις εβδομάδες. Δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, απέδειξε και πάλι πως δυσκολεύεται πάρα πολύ στις εξόδους της, παρ’ όλα αυτά αναμένεται το πλεονέκτημα έδρας να της δώσει άλλον «αέρα». Είναι μαχητική, βρίσκει δίχτυα, ενώ έχει σημαντικές επιστροφές από τραυματισμούς, οι οποίες ήδη έδειξαν το αντίκτυπό τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στη Λιντς (2-1), παρά την ήττα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και έμεινε στην ισοπαλία. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε όμως ελάχιστα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Η άμυνά της από την άλλη δέχθηκε εξίσου πίεση, αλλά κράτησε τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της.

Μπορεί να έμεινε αήττητη ύστερα από δύο δυνατά και συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, παρ’ όλα αυτά σε κανένα από τα δύο δεν έπεισε με την εικόνα της. Εκτός έδρας αναμέτρηση μετά από αρκετό καιρό και θέλει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση, καθώς μέχρι στιγμής έχει δείξει πως δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει μακριά από το γήπεδό της. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, ενώ δεν έχει αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα σε κανένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (0-3-2).

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουότφορντ – Μπλάκμπερν στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ