* 13η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΑΣΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Σταλ Μιέλετς. Ο Μουσιόλικ σκόραρε δις (16’, 44’) για την Σλασκ και ο Βολζτίνσκι (69’) μείωσε για την Σταλ.

Επιτέλους νίκη για την περσινή φιναλίστ, έστω και με άγχος, με ρέντα πέτυχε την πρώτη της στη φετινή Ekstraklasa στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας μετά από αρκετό καιρό.

Μπήκε αποφασισμένη στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση, είχε δοκάρι νωρίς κι άνοιξε το σκορ με πλαγιοκόπηση. Γλίτωσε την ισοφάριση σε τετ α τετ μετάβασης των φιλοξενούμενων στο κλείσιμο του ημιχρόνου και δευτερόλεπτα αργότερα είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία κι ακολούθως βρήκε κάθετη στην καρδιά της άμυνας για το 2-0.

Δεν κατάφερε όμως να ελέγξει το τέμπο του αγώνα, η Σταλ έχασε το άχαστο σε στατική φάση πριν μειώσει σε μετάβαση και στο φινάλε απείλησε με ισοφάριση.

“Παίζουμε για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, αλλά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για το ποιον αντιμετωπίζουμε. Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα στην Πολωνία.” δήλωσε ο κόουτς Μαγκιέρα ενόψει Ρακόβ.

Επιπλέον ενημέρωσε ότι ο Μπαλούτα (μέσος) είναι αμφίβολος, ενώ ο Τσεμπούλα (μέσος) έκανε χειρουργείο και θα αργήσει να επιστρέψει. Εκτός πλάνων οι Γεζιέρσκι (μέσος), Εγιάμπα (φορ).

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα. (πριν το μεσοβδόμαδο)

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΑΚΟΒ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Πογκόν. Στο 65’ αποβλήθηκε ο Κεραμίτσης της Πογκόν και ο Ρόντιν πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 90+13’.

Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η πρωταθλήτρια του 2023, 5η διαδοχική στην Ekstraklasa αυτή της περασμένης Κυριακής, 4η από το σερί με καθαρή εστία.

Ισορροπημένο σε κατοχή το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Πογκόν, η οποία είχε δοκάρι με τον Κουλούρη νωρίς, ενώ η Ρακόβ απέτυχε να απειλήσει ως την ανάπαυλα.

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι δυσκολευόταν να δημιουργήσει ακόμα και μετά την αποβολή που κέρδισε σε προσπάθεια αντεπίθεσης. Η αφόρητη πίεση των καθυστερήσεων όμως έφερε το νικητήριο τέρμα στο “θάνατο”, με τον στόπερ της, σε ένα από τα πολλά φορτώματα της περιοχής.

Έβγαλαν ενοχλήσεις μέσα στο ματς οι ηγέτες Άρσενιτς (στόπερ), Τούντορ (μπακ/χαφ), Λόπεθ (επιτελικός), αλλά σύμφωνα με τον κόουτς Παπζούν μπήκαν στις δύο τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστούν.

Εν αντιθέσει με τους Ρακοβίτσαν (στόπερ), Πλάβσιτς (μέσος), Τσιζ (μέσος) που είναι μακροχρόνια τραυματίες. Ερωτηματικό ο Μοσόρ (στόπερ) που έχασε το τελευταίο παιχνίδι λόγω τραυματισμού με την Under-21 της Πολωνίας.

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Σλασκ Βρότσλαβ – Ρακόβ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ