*10η αγωνιστική

*Under 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα 26/10!

ΤΣΕΖΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-3) από τη Σαμπντόρια. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Πρέστια (13′), Αντάμο (27′) και Κάργκμπο (64′). Ο τελευταίος δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα στο 90′. Οι Πρέστια (14′ αυτ.), Μέουλενστεεν (22′, 55′), Τουτίνο (61′) και Ακινσανμίρο (88′) χρίστηκαν σκόρερ για τους φιλοξενούμενους.

Πληρώνοντας την κάκιστη αμυντική λειτουργία της η Τσεζένα γνώρισε τον διασυρμό από τη Σαμπντόρια μπροστά στο κοινό της. Καθοριστική στιγμή της αναμέτρησης το δοκάρι σε κεφαλιά του Κιόφι στο 54′ που θα έκανε το 3-2 υπέρ της, ένα λεπτό αργότερα βρέθηκε εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο και στο 71′ ακυρώθηκε γκολ του Σπέντι για λίγα εκατοστά.

Δεύτερη σερί ήττα για τους “ιππόκαμπους” και πρώτη στις έξι συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν απ’ το ξεκίνημα της σεζόν (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία). “Δεν πρέπει να σκεφτούμε πως μπήκαμε σε μία δύσκολη κατάσταση, δεν θα μας κάνει καλό”, είπε ο προπονητής Μινιάνι. Διαθέσιμος είναι ο Αντονούτσι. Την Τρίτη (29/10) φιλοξενείται από τη Σαλερνιτάνα.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-2) από τη Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Μπολόκα (2′), Βολπάτο (55′), Λοριεντέ (57′), Ιανόνι (81′) και Πιερίνι (90+3′). Ισοφάρισε προσωρινά ο Φολιάτα (20′) και μείωσε ο Μπιάρνασον (83′).

Στράβωσε από νωρίς η αναμέτρηση της Μπρέσια με τη Σασουόλο. Δέχτηκε γκολ στην πρώτη κατεβασιά των φιλοξενούμενων, ισοφάρισε προσωρινά στο 20′ κι έχασε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή των δεδομένων στο 39′, όταν ο Μπορέλι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Μολντόβαν με εξ επαφής κεφαλιά. Οι ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα έσβησαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν δέχτηκε δύο κολλητά γκολ από Βολπάτο και Λοριεντέ.

Πολλά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής Μαράν ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές λύσεις και να έχουμε plan b και plan c”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Νοκ άουτ τέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κιστάνα, Μπορέλι και Φολιάτα. Την Τρίτη (29/10) υποδέχεται την Σπέτσια.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΤΣΕΖΕΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ