8η αγωνιστική

*Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Κύπρου σήμερα 26/10!

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί του Εθνικού Άχνας, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Μαγιαμπέλα (20′) και Κάζου (23′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 72ο λεπτό.

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης Λεμεσού, μετά και τις επτά πρώτες στροφές. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό Άχνας, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2.

Σε ένα αρκετά δυναμικό πρώτο ημίχρονο και με εκατέρωθεν ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της αντιπάλου και αφού προηγήθηκε στο 20′, τρία λεπτά αργότερα σκόραρε και δεύτερη φορά, με τον πορτιέρο Βανά Άλβες να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Έδειξε όμως αρκετή υπεροψία μετά την ανάπαυλα και αφού δεν “καθάρισε” το ματς, έδωσε αρκετά δικαιώματα, δέχθηκε φάσεις και εν τέλει τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

“Νιώθω λες και χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Kάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το καλύτερο των τελευταίων μηνών. Δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροψία μας, μας πλήγωσε. Το γκολ που δεχθήκαμε φταίμε απόλυτα εμείς. Δεν θα δεχθώ ξανά τέτοια λάθη”, δήλωσε ο Λευκορώσος τεχνικός.

Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και το εντός 2-0 κόντρα στην Ομόνοια, οπότε και για την ώρα είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφο. Σε τρία εντός έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας κρατήσει σε όλα ανέπαφη την εστία της.

Δηλώθηκε να εκτίσει σήμερα την τιμωρία του ο μπακ Γιαγκό, νοκ άουτ τέθηκε και ο φορ Σαβό.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την ΑΕ Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 90’+2 και ένα λεπτό μετά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Από την πέμπτη διαδοχική της ήττα προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη αγωνιστική και στο ντεμπούτο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, υποδέχθηκε την ΑΕ Λεμεσού, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2.

Μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και είδε το δοκάρι να στερεί δυο φορές το γκολ από τον φορ Βέλλιο. Σταδιακά είδε την αντίπαλο να ισορροπεί την κατάσταση, αλλά δεν δέχθηκε ιδιαίτερη απειλή. Έπεσε αρκετά ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, είχε όμως μια καλή στιγμή στα τελευταία λεπτά, και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε νικητής, εν τέλει δέχθηκε δυο τέρματα στις καθυστερήσεις και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

“Όταν χάνεις συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχεις αυτοπεποίθηση και δεν μπορείς να την αγοράσεις από τo φαρμακείο. Έρχεται μόνο μέσα από τα θετικά αποτελέσματα. Περιμένουμε να έρθουν οι παίκτες μας από τραυματισμούς για να δουλέψουμε όλοι μαζί”, δήλωσε ο Σκοπιανός τεχνικός.

Με έξι ήττες στις επτά πρώτες στροφές, παραμένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη και πάνω μόνο από την Ομόνοια 29ης Μαΐου, έχοντας συγκεντρώσει τρεις βαθμούς μέχρι τώρα.

Στατιστικά

*Over 3.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια.

*Over 3.5 τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Άρης Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ