*11η αγωνιστική

*GG & over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Γιουνγκ Μπόις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Μοντέιρο (47′) και Ίτεν (50′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιακέζ (70′).

Οχτώ αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Λουκέρνης (5-3-0), έλαβε τέλος στη Βέρνη και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις την προηγούμενη βδομάδα. Χρειάστηκε να βρεθεί με δύο γκολ στην πλάτη για να πάρει μπροστά. Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας πήρε τον έλεγχο, δημιούργησε δύο ευκαιρίες και μείωσε στο 70′. Στη συνέχεια έχασε τρεις τεράστιες ευκαιρίες για να αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό, με κορυφαία το δοκάρι σε εξ επαφής κεφαλιά του Βίλινγκερ.

Στους 18 βαθμούς παρέμεινε η Λουκέρνη που κατατάσσεται στην 3η θέση και το -3 από την πρωτοπόρο Ζυρίχη. Διατηρείται αήττητη σε τέσσερις εντός έδρας αγωνιστικές (3-1-0), στις τρεις απ’ τις οποίες κράτησε το μηδέν. Την προηγούμενη σεζόν επικράτησε δύο φορές σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις της Ιβερντόν (2-1, 1-0).

Στατιστικά

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Λουγκάνο. Σκόραραν οι Κέσπεντες (45+4′ πεν.) και Ελ Ουαφί (58′ αυτ.).

Τα βλέμματα πάνω της έστρεψε η Ιβερντόν την προηγούμενη βδομάδα πετώντας νοκ άουτ τη Λουγκάνο μπροστά στο κοινό της. Κέρδισε πέναλτι μετά από αναμπουμπούλα κόντρα στη ροή της αναμέτρησης κι έκανε το 2-0 με αστείο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ανάγκασαν συνολικά σε πέντε αποκρούσεις τον MVP τερματοφύλακα Μπερναρντόνι.

Σπουδαία νίκη για το συγκρότημα του Μαντζαράτι, έδωσε συνέχεια σε μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) στις οποίες δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Στις πέντε τελευταίες γνώρισε μόλις μία ήττα στην έδρα της Λωζάνης (3-1) πριν περίπου έναν μήνα. Η Ιβερντόν δεν αναδείχθηκε ισόπαλη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη (4-0-2).

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ