*10η αγωνιστική

*Την προηγούμενη σεζόν Έλβερσμπεργκ (2-1) και Αμβούργο (1-0) πανηγύρισαν από μία νίκη μπροστά στο κοινό τους.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Πρόισεν Μούνστερ. Ο Μις άνοιξε το σκορ στο 20′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Φέλχαουερ (84′).

Πατώντας τέρμα το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Έλβερσμπεργκ κατάφερε, απλά, να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Πρόισεν Μούνστερ σκοράροντας λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′. Κορυφαίος της αναδείχθηκε ο Φέλχαουερ που χρίστηκε σκόρερ και είχε 6/9 επιτυχημένες μονομαχίες στο έδαφος και 3/5 στον αέρα.

Η εν λόγω ισοπαλία έδωσε συνέχεια στο μίνι αήττητο σερί που “τρέχει” (2-1-0), γνώρισε μόλις μία ήττα σε έξι αγωνιστικές από την Ουλμ (3-1 εντός) στις 22 Σεπτεμβρίου (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη σεζόν η Έλβερσμπεργκ επικράτησε εντός έδρας του Αμβούργου (2-1). Την Τρίτη (29/10) φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*Over 3,5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) του Μαγδεμβούργου. Οι Κένινγκσντερφερ (5′), Κάτερμπαχ (42′) και Ζέλκε (45+1′) σκόραραν για τους γηπεδούχους, προτού ο Κάαρς με πέναλτι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 63′. Με δέκα ολοκλήρωσε το Αμβούργο (57′ Σόνλαου).

Μπήκε με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο του “Volksparkstadion”, δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τις οποίες μετουσίωσε σε γκολ καθαρίζοντας την υπόθεση “τρίποντο” με αντίπαλο το Μαγδεμβούργο. Έριξε ρυθμούς στο δεύτερο και πιέστηκε αφού έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να αγχώνεται ιδιαίτερα.

Δεύτερη σερί νίκη για τους “δεινόσαυρους” που παραμένουν αήττητοι σε έξι αγωνιστικές (4-2-0). Στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας που έδωσαν πανηγύρισαν τρεις νίκες (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες). “Η Έλβερσμπεργκ είναι εξαιρετική, αλλά μπορούμε να την κερδίσουμε αν πιάσουμε μία καλή απόδοση”, είπε ο προπονητής Μπάουμγκαρτ. Την Τετάρτη (30/10) φιλοξενείται από την Φράιμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*GG στα 8/10 τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια του.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ