*10η αγωνιστική

*Παρελθόν αποτέλεσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ από την τεχνική ηγεσία της Γκρόιτερ Φιρτ. Τη θέση του πήρε ο Λέονχαρντ Χάας.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΛΚΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από το Αννόβερο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Κούντζε στο 4′.

Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση κάτω του μετρίου η Σάλκε επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα του Αννόβερου, παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, ξεχώρισαν οι αμυντικοί Μούρκιν και Σάντσες. Αρνητικό ντεμπούτο για τον Φαν Βόντερεν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μόλις μία νίκη σε οχτώ αγωνιστικές πανηγύρισαν οι “βασιλικοί μπλε” επί της Πρόισεν Μούνστερ (2-1 εκτός), στις υπόλοιπες σημείωσαν δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Πρέπει να γυρίσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 για να βρούμε την τελευταία νίκη τους επί της Γκρόιτερ Φιρτ (2-0 εκτός). Την Τρίτη (29/10) φιλοξενούνται στην έδρα της Άουγκσμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*GG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-0) από τη Νυρεμβέργη. Δύο γκολ πέτυχε ο Τζίμας (18′, 33′), από ένα οι Έμρελι (13′) και Σλάιμερ (88′).

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε για τη διοίκηση της Γκρόιτερ Φιρτ η βαρύτατη ήττα στο ντέρμπι της Φρανκονίας από τη Νυρεμβέργη την προηγούμενη βδομάδα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος άντεξε ακριβώς δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου (27-16-24). Έδωσε σκυτάλη στον Λέονχαρντ Χάας που βρισκόταν απ’ το καλοκαίρι στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας.

“Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Σάλκε, είναι κάτι που γνωρίζουμε. Παρόλα αυτά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στη μεταξύ μας αναμέτρηση και να φτάσουμε στα αγωνιστικά όρια μας”, είπε ο 42χρονος Γερμανός. Το “τριφύλλι” παραμένει δίχως νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3), στις τρεις από τις οποίες δεν σκόραρε. Στη 2. Μπουντεσλίγκα παραμένει αήττητο σε τέσσερις αναμετρήσεις με τη Σάλκε (2-2-0). Την Τρίτη (29/10) φιλοξενείται από τη Ρέγκενσμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΚΕ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ