*8η αγωνιστική

*GG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 3,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας σήμερα 26/10!

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μπενσεμπαϊνί (43′) και Γκιρασί (83′), ισοφάρισε προσωρινά ο Σμιθ (78′).

Όπως πήγε στη διακοπή του Οκτωβρίου, έτσι επέστρεψε από αυτή η Ζανκτ Πάουλι γνωρίζοντας την ήττα απ’ την Ντόρτμουντ στο “Signal Iduna Park”. Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση, ισοφάρισε με ασύλληπτη σουτάρα του Σμιθ λίγο πριν τη συμπλήρωση 80′, ωστόσο η χαρά της κράτησε μόλις πέντε λεπτά δεχόμενη γκολ με κεφαλιά του Γκιρασί.

Οι “πειρατές” παραμένουν αήττητοι στις τέσσερις αναμετρήσεις με τη Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα (1-3-0). Σε συνολικά 14 σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισαν μόλις μία ήττα (πέντε νίκες, οχτώ ισοπαλίες): Τον Ιούνιο 1994 εκτός έδρας με 4-1.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αγνοούν τη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος (0-1-2) χωρίς να σκοράρουν. Την Τρίτη (29/10) η Ζανκτ Πάουλι φιλοξενείται στην έδρα της Λειψίας για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-2) από τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Τιάγκο Τομάς άνοιξε το σκορ στο 19′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Βάισερ (45+5′), Αγκού (51′), Ντουκς (67′) και Γκρουλ (72′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μέλε στο 79′. Με δέκα ολοκλήρωσε η Βόλφσμπουργκ (68′ Βίμερ).

Άνοιξε το σκορ περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κι έχασε τουλάχιστον άλλες δύο ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, προτού ισοφαριστεί στη μοναδική απειλητική στιγμή που δέχτηκε από τη Βέρντερ Βρέμης. Η Βόλφσμπουργκ πλήρωσε το κακό ξεκίνημά της στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε με 3-1 πίσω στο σκορ κι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 68′, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα.

Πανηγύρισε μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές επί της Μπόχουμ (3-1 εκτός) στις 5 του μηνός (μία ισοπαλία, τρεις ήττες) και βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “λύκοι” συγκέντρωσαν έξι από τους συνολικά επτά βαθμούς τους μακριά από τη “Volkswagen Arena”, παράλληλα δέχτηκαν 16 γκολ (σ.σ. επτά από στημένες φάσεις) στις επτά πρώτες αγωνιστικές, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ συλλόγου.

“Η Ζανκτ Πάουλι έχει ποιότητα τόσο αμυντικά, όσο επιθετικά, αν και δεν το έχει δείξει ακόμα”, είπε ο προπονητής Χάζενχουτλ. Την Τρίτη (29/10) υποδέχεται την Ντόρτμουντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ