*8η αγωνιστική

*GG στα 17/19 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας σήμερα 26/10!

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Γκρίφο (34′), Λίνχαρτ (37′) και Γκούντερ (45+1′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τιτζ στο 65′.

Μη καταφέρνοντας να περιορίσει τη δυναμική της Φράιμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο “Europa Park”, η Άουγκσμπουργκ επιβεβαίωσε τον τίτλο του αουτσάιντερ που έφερε επιστρέφοντας, παράλληλα, στα αρνητικά αποτελέσματα.

Τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές για το συγκρότημα του Τόρουπ, διάστημα στο οποίο επικράτησε της Γκλάντμπαχ (2-1 εντός) πριν τη διακοπή του Οκτωβρίου. Οι Βαυαροί γνώρισαν δέκα ήττες στις 14 τελευταίες αγωνιστικές από τις αρχές Απριλίου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία), μόνο η Μπόχουμ υπέστη ισάριθμες στο εν λόγω διάστημα. Ενδιαφέρον έχει το στατιστικό πως εννέα από τα συνολικά δέκα γκολ τους στη φετινή Μπουντεσλίγκα σημειώθηκαν εντός έδρας.

“Στόχος μας είναι να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό μας. Πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στο τοπ-5 της Μπουντεσλίγκα”, είπε ο προπονητής Τόρουπ. Την Τρίτη (29/10) υποδέχεται τη Σάλκε για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (5-2) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Μάλεν (30′) και Γκίτενς (34′), προτού απαντήσουν οι Ρούντιγκερ (60′), Βινίσους (62′, 86′, 90+3′) και Λούκας Βάσκες (83′).

Πλήρωσε το φόβο που έβγαλε ο προπονητής της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο “Santiago Bernabeu” η Ντόρτμουντ. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε τέσσερα λεπτά, δέχτηκε στη συνέχεια πέντε γνωρίζοντας τον διασυρμό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της league phase του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτη ήττα για τους “κιτρινόμαυρους” στη διοργάνωση, σήμερα στρέφουν και πάλι το ενδιαφέρον στην Μπουντεσλίγκα. Την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Ζανκτ Πάουλι στο “Signal Iduna Park” (2-1). Διατηρούνται αήττητοι στις επτά τελευταίες αγωνιστικές με την Άουγκσμπουργκ (5-2-0), ωστόσο πανηγύρισαν μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στη “WWK Arena” (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

Η Ντόρτμουντ έχει γνωρίσει την ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που ακολούθησαν αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε μόλις δύο φορές στις 13 τελευταίες εκτός έδρας σχετικές αγωνιστικές. Την Τρίτη (29/10) φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ