Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson (25/10)

Ανανεώθηκε:
betsson logo

Στο «Ulker Sports and Event Hall» η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. H Φενέρμπαχτσε μετά τον Ολυμπιακό θέλει να νικήσει και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, πάλι, ψάχνει αντίδραση στη διοργάνωση.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,70** και το διπλό του Παναθηναϊκού ανεβαίνει στο 2,16** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η παράταση. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, η πιο δημοφιλής λειτουργία των τελευταίων ετών, με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κουπόνι, με διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα στατιστικά της Φενέρμπαχτσε ως τώρα στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακά μιας κι έχει ρεκόρ 3-1, ενώ ο Παναθηναϊκός στέκεται στο 2-2. Βέβαια, όταν κοντράρονται δύο ομάδες με τόσο δυνατή παράδοση στην Ευρωλίγκα τα πάντα μοιάζουν ανοικτά και θα κριθούν στο παρκέ. Η Φενέρμπαχτσε έχει 17 νίκες και 20 ήττες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται άψογα και υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Φενέρμπαχτσε δέχεται 74 πόντους κατά μέσο όρο και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει την 3η καλύτερη επίθεση και σημειώνει 86,8 πόντους. Η επιλογή του Over 154,5 συνολικοί πόντοι (με παράταση) δίνεται στο 1,60**.

Η Φενέρμπαχτσε έχει μπει δυναμικά στη Euroleague. Άρχισε με νίκη 82-71 επί του Ολυμπιακού, πήρε με 83-78 και το ντέρμπι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Έπειτα ηττήθηκε με 76-57 από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αντέδρασε και επιβλήθηκε με 78-71 της Άλμπα Βερολίνου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ξεπέρασε με 95-78 εντός έδρας την Μπούρσασπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή είσοδο με 2-0 καθώς νίκησε εύκολα με 87-77 την Άλμπα Βερολίνου και με 94-79 την Μπάγερν Μονάχου. Έπειτα, όμως, άρχισαν τα προβλήματα. Υπέστη διαδοχικές ήττες με 84-80 από την Παρί και με 90-86 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερα ματς ήταν εκτός έδρας. Στο τελευταίο του ματς νίκησε εντός έδρας με 94-74 την ΑΕΚ BETSSON BC για την Basket League.

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής της Ευρωλίγκας έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός λογαριάζεται το μεγάλο φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα του και πληρώνει 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 9,00**.

Επτά σερί νίκες επί της Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Στο «SAP Garden» η Μπάγερν Μονάχου και ο Ολυμπιακός κοντράρονται επίσης για την 5η αγωνιστική της regular season της Euroleague. Η Μπάγερν κάνει μια καινούρια προσπάθεια υπό τον κόουτς Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει ένα καλό σερί επιτυχιών προκειμένου να σκαρφαλώσει στην κατάταξη.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο 3,00** και το διπλό του Ολυμπιακού το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις μεταξύ τους μονομαχίες η Μπάγερν έχει 2 νίκες και ο Ολυμπιακός 12, με τους Πειραιώτες να μετρούν 7 σερί επιτυχίες επί των αντιπάλων τους.

Στην πλατφόρμα της Betsson, παίζεις στοίχημα στο μπάσκετ live με εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 2-2 στη Euroleague. Νίκησε με 97-89 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε με 94-79 από τον Παναθηναϊκό και με 86-78 από την Παρτιζάν, αλλά πήρε με 109-107 το ματς – θρίλερ με την Παρί. Ωστόσο, στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 79-75 από τη Σιντέινικς.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός άρχισε με ήττα 82-71 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά στη συνέχεια έγραψε δύο νίκες με 74-68 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και με 89-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο, προτού ηττηθεί και πάλι εκτός έδρας από την Αναντολού Εφές με 91-89. Στο τελευταίο του ματς χρονικά επιβλήθηκε με 77-61 της Καρδίτσας για την Basket League.

Με 90,8 πόντους κατά μέσο όρο, η Μπάγερν εμφανίζει την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα μπαίνοντας στην 5η αγωνιστική, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μια από τις 5 καλύτερες άμυνες στο τουρνουά καθώς δέχεται μόλις 77,3 πόντους ανά ματς. Το Over 156,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,65**, με το αντίστοιχο Under να φτάνει στο 2,21** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: