*8η αγωνιστική

*Η Αλ Καντσιάχ είναι αήττητη από την Νταμάκ σε τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια, με τρεις ισοπαλίες.

ΑΛ ΚΑΝΤΣΙΑΧ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Κάντσιαχ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Αλ Ιτιχάντ, με το πρώτο τέρμα να το δέχεται από τον Μπενζεμά μόλις στο έβδομο λεπτό. Και παρόλο που ισοφάρισε στο 20’ με τον Ομπαμεγιάνγκ, έχασε με δύο γκολ των Ντιαμπί (67’), Μιτάι (81’).

Η Αλ Καντσιάχ επέστρεψε μετά την διακοπή με τον τρόπο που πήγε και σε αυτήν, δηλαδή με ήττα. Απλά αυτή τη φορά ήταν από τις λεγόμενες εντός προγράμματος, καθώς έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Αλ Ιτιχάντ, που ως τώρα δείχνει η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Βέβαια όταν έχεις προπονητή τον Μίτσελ και βασικό επιθετικό τον Ομπαμεγιάνγκ, περιμένεις κάτι καλύτερο, αλλά ας μην λησμονούμε πώς πρόκειται και για μία νεοφώτιστη ομάδα που κάνει τα πρώτα “πατήματα” της στη νέα κατηγορία.

Μάλιστα αυτές οι δύο συνεχόμενες ήττες ήταν πρώτη φορά φέτος που της συμβαίνει κάτι ανάλογο! Και ήταν αμφότερες μακριά από την έδρα της, αν και έχει χάσει και στο γήπεδό της μία φορά, έχοντας όμως και τρεις νίκες στα υπόλοιπα της παιχνίδια, μία για το κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα.

Βαθμολογικά έμεινε λίγο πίσω από τις πρώτες θέσεις αν και παραμένει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην όγδοη θέση του.

Στατιστικά

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΜΑΚ

Προηγούμενο ματς: Η Νταμάκ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Αλ Ταβόν, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μπάροου στο 27ο λεπτό. Ισοφάρισε με τον Ντιαλό στο 60’, πριν πάρει προβάδισμα με γκολ του Ενκουντού στο 77ο λεπτό. Αλλά ισοφαρίστηκε από τον Αμπντουλφατάχ Άνταμ στο 85’.

Η Νταμάκ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Αλ Τααβόν, ξεκινώντας μέτρια το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Κάτι που πρέπει να την προβληματίσει είναι το γεγονός πώς το τελευταίο ήταν το τρίτο παιχνίδι που σκοράρει δύο γκολ και δεν κερδίζει!

Το θετικό είναι πώς παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, έστω και αν είναι ακόμη σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από αυτήν.

Μακριά από την έδρα της ως τώρα όχι απλά δεν έχει νίκη, έχει μόνο ήττες, τέσσερις στις τέσσερις, χωρίς να σκοράρει καν στις δύο πιο πρόσφατες.

Στατιστικά

*3/4 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Καντσιάχ – Νταμάκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ