*8η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους.

ΑΛ ΚΟΛΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Κολούντ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Αλ Φατέχ, αν και προηγήθηκε με τον Κογιάντο στο ένατο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Ντζανίνι στο 54ο λεπτό.

Η νεοφώτιστη Αλ Κολούντ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό με το 1-1 που έφερε εκτός έδρας απέναντι στην Αλ Φατέχ, αποφεύγοντας έτσι και μία τέταρτη σερί ήττα, την πέμπτη στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν.

Ευτυχώς έχει και μία νικη, απέναντι στην Αλ Γουέχντα εκτός έδρας την μοναδική της ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη και έτσι, βρέθηκε πάλι εντός ζώνης υποβιβασμού, έστω και σε απόσταση βολής από μία θέση παραμονής.

Βέβαια το να πάρει κάτι από τον σημερινό αγώνα θα ισοδυναμεί με θαύμα! Πόσο μάλλον όταν ως τώρα στην έδρα της δεν έχει νίκη, με τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλους αυτούς.

Στατιστικά

*Δύο σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΝΑΣΡ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Νασρ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Έστεγκχλαλ με τέρμα του Λαπόρτ στο 81ο λεπτό.

Η Αλ Νασρ κέρδισε και την ιρανική Έστεγκχλαλ με 0-1 εκτός έδρας, σε ουδέτερο έδαφος βέβαια, στο Ντουμπάι, πάλι με λυτρωτή τον Ισπανό στόπερ Λαπόρτ!

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της, όγδοη στα 11 τελευταία παιχνίδια που παραμένει αήττητη. Ουσιαστικά το μοναδικό της αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε στο Σούπερ Καπ, όπου έχασε πάλι από την Αλ Χιλάλ, και από τότε που άλλαξε προπονητή, με τον Ιταλό Πιόλι έχει μόνο νίκες! .

Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά οι ισοπαλίες που έφερε μπορεί να της στοιχίσουν αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που η Αλ Χιλάλ, που αποτελεί και την ομάδα που κυνηγάει, δεν έχει χάσει ούτε βαθμό ως τώρα και δείχνει ικανή να το πάει έτσι μέχρι τέλους!

Επομένως ακόμη και οι δύο ισοπαλίες την έχουν αφήσει ήδη λίγο πίσω, στο -4 από την κορυφή, ενώ φέτος έχει και πιο δυνατή την Αλ Ιτιχάντ που είναι επίσης μπροστά της.

Στατιστικά

*8/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Κολούντ – Αλ Νασρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ