* 19η αγωνιστική.

* Over 2,5 όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους στο παρελθόν, τα 3 με G/G.

* Μόνο 1/4 προηγούμενες συναντήσεις τους είχε γηπεδούχο την Μπαράκας Σεντράλ, το 2022 η Εστουδιάντες τη διέλυσε με 6-1.

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα: Εστουδιάντες-Μπαράκας Σεντράλ 3-0 (21/04).

* Στο ουδέτερο “Γκιγέρμο Λάσα” της Ριέστρα, λόγω έργων στη φυσική της έδρα.

ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από τη Σαν Λορένσο με 1-0 εκτός, από το γκολ του Κουέγιο στο 46’.

Σε ματς χωρίς σημαντικές ευκαιρίες, η Σαν Λορένσο είχε μια καθαρή και τη μετέτρεψε σε γκολ. Από ‘κει και μετά το παιχνίδι επέστρεψε στην κατάσταση που ήταν πριν το γκολ, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν η μία την άλλη, με τη διαφορά ότι η ίδια έψαχνε γκολ και η Σαν Λορένσο να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Η μη ύπαρξη υποβιβασμών φέτος, την έχει αφήσει εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ούτε αυτό φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα κάποιον, ο κόουτς Ινσούα ήδη σκέφτεται το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, στην οποία όμως καλό είναι να μπει με λίγο καλύτερο μέσο όρο από αυτόν που έχει στην παρούσα φάση στην ειδική βαθμολογία.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 ήταν και under 1,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-2 εντός έδρας επί της Ινστιτούτο. Προηγήθηκε με 3-0 με Φακούντο Ροντρίγκες (13’), Μανιόμα (20’) και Μπενεντέτι (50’), η αντίπαλος μείωσε με αυτογκόλ του Φακούντο Ροντρίγκες (55’) και ένα πέναλτι του Πουέμπλα στο 68’.

Εκεί που φαινόταν να έχει χαλαρώσει πλήρως, ήρθε ένα νικηφόρο σερί, το οποίο βέβαια δεν πρόκειται να της αποφέρει κάτι σημαντικό. Παρά το γεγονός αυτό, δείχνει ότι το γόητρο και η ιστορία του συλλόγου είναι αρκετά για τους παίκτες, ώστε εκείνοι να συνεχίσουν να δίνουν το 100% τους, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χαλάρωσης.

Αντιμετωπίζει την ουραγό του πρωταθλήματος κι αυτό από μόνο του είναι κάτι που την αναγκάζει να πάρει τουλάχιστον μια ισοπαλία. Μέχρι να νικήσει την Μπάνφιλντ, παρουσιαζόταν μέχρι και αδιάφορη μακριά από το “ΟΥΝΟ”, η Μπαράκας είναι αντίπαλος επιπέδου Μπάνφιλντ και η λογική λέει πως θα παίξει και πάλι για τη νίκη.

Σταθερά με απουσίες, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται.

Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 3 νίκες, στις 2 πιο πρόσφατες δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ.

* G/G & over 2,5 τα 2 τελευταία παιχνίδια της, σε αμφότερα πέτυχε πρώτη γκολ.

Μπαράκας Σεντράλ-Εστουδιάντες στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ