*8η αγωνιστική

*Καμία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΑΧΛΙ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Αχλί κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Αλ Ραγιάν, με τέρματα των Βέιγκα (16’), Αλ Μπρίκαν (38’), ενώ και η αντίπαλος της μείωσε με δικό της τέρμα, με αυτογκόλ του Αλ Χαμάντ στο 65ο λεπτό.

Η Αλ Αχλί επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Αλ Ραγιάν από το Κατάρ για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη συνεχόμενη, μετά από την προηγούμενη που ήταν στο πρωτάθλημα, πάλι μακριά από το γήπεδό της, επί της Αλ Καλίτζ, πρώτη φετινή εκτός έδρας σε αυτόν τον θεσμό!

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες δείχνει να την ηρέμησε και να της έκανε καλό, αφού πριν από αυτήν είχε τρεις ήττες στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες της.

Γι’ αυτό και είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά πίσω, στο -7 από την πρώτη τριάδα, που δείχνει δύσκολο να ακολουθηθεί από άλλη ομάδα, στο -5 από την τέταρτη θέση που μοιάζει το “ταβάνι” φέτος για όλες τις άλλες, πλην Αλ Χιλάλ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Νασρ.

Στατιστικά

* Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

* 5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της, τέσσερις σερί στα πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ OΚΧΝΤΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Οκχντούντ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Αλ Ριάντ με τέρμα του Τόζε στο 53’.

Η Αλ Οκχντούντ, εν αντιθέσει με τη σημερινή της αντίπαλο, μάλλον της έκανε κακό η διακοπή των εθνικών ομάδων, αφού πριν από αυτήν είχε πετύχει τη μία και μοναδική νίκη της, η οποία ήρθε και μακριά από το γήπεδο της.

Επιστρέφοντας έπαιξε δύο αγώνες εντός, χάνοντας και τους δύο, με πιο πρόσφατη ήττα, αυτήν από την Αλ Ριάντ με 0-1 και εξακολουθεί να αναζητεί την πρώτη νίκη της σεζόν στην έδρα της!

Με αυτά τα αποτελέσματα, διατηρείται εντός ζώνης υποβιβασμού, είναι μάλιστα στην προτελευταία θέση, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Και όσο δεν κερδίζει, τόσο περισσότερο κινδυνεύει η θέση του προπονητή της, Στέπαν Τόμας.

Στατιστικά

*5/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Αχλί – Αλ Οκχντούντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ