* 19η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους η Ρίβερ Πλέιτ, κέρδισε τα 3, μόνο 1 εκτός έδρας.

* Η Ρίβερ Πλέιτ πέτυχε πρώτη γκολ στις 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 4-3 από τη Ράσινγκ Κλουμπ εκτός. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 από τα γκολ των Μαρτιρένα (30’), Αδριάν Μαρτίνες (40’, 45’+1), μείωσε με τους Ματίας Ραμίρες (70’), Οσόριο (76’ πεν.), δέχτηκε τέταρτο από τον Σάλας (84’), μείωσε εκ νέου με τον Μολίνας στις καθυστερήσεις (90’+2).

Παρά την ήττα, η εμφάνιση που έκανε μπορεί να εκληφθεί ως συνέχεια εκείνης κόντρα στη Ροσάριο Σεντράλ εντός, η οποία της απέφερε μια νίκη μετά από καιρό. Για ένα μεγάλο διάστημα, περίπου μιας ώρας, δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 3-0 αποφάσισε να βγάλει αντίδραση, κάτι που επέτρεψε και η αντίπαλος με τη χαλάρωσή της και τελικά έχασε με ένα σκορ αρκετά τιμητικό.

Στην έδρα της οι απαιτήσεις της είναι σαφώς μεγαλύτερες, το ότι αντιμετωπίζει τη Ρίβερ Πλέιτ της δίνει επιπλέον κίνητρο. Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί και λίγο καλύτερη ανασταλτικά, κάτι που προς το παρόν δεν έχει καταφέρει, επομένως και πάλι θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από την επίθεσή της.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία παιχνίδια της.

* Στα 5 τελευταία μετράει μόνο 1 νίκη, εντός έδρας επί της Ροσάριο Σεντράλ με 2-1.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο στον πρώτο τελικό του Λιμπερταδόρες με 3-0 στη Βραζιλία, από τα γκολ των Ντέιβερσον (22’, 70’) και Παουλίνιο (74’).

Ανώμαλη προσγείωση το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, έχασε με σκορ που δεν άξιζε. Ωστόσο πλέον η αντίπαλος έχει “σφιχταγκαλιάσει” την πρόκριση, χρειάζεται μια ανατροπή από εκείνες που έκανε στο παρελθόν και ακόμα σπουδαιότερη καθότι φάνηκε πως η Ατλετικό Μινέιρο βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω ως ομάδα.

Έχοντας ρίξει το βάρος της στο Λιμπερταδόρες, άφησε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα σε τέτοιο βαθμό που έπεσε από την πρώτη τριάδα στη συνολική βαθμολογία. Δεν υπάρχει κάποιος πανικός πάνω σε αυτό, η απόστασή της είναι μικρή, ωστόσο καλό θα είναι να μη χάσει άλλους βαθμούς απέναντι στην αδιάφορη Ντεφένσα.

Τραυματίστηκε ο μπακ Ακούνια, σχεδόν όλη την ενδεκάδα θα αλλάξει ο Γκαγιάρδο.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, στα 3 δεν κατάφερε να σκοράρει.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, έσπασε σερί με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ντεφένσα-Ρίβερ Πλέιτ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ