* 9η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Αήττητη (σε 90λεπτα) η Κάζα Πία στα 6 τελευταία μεταξύ τους (3-3-0).

ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-5) επί της Αμόρα. Σκόρερ της Κάζα Πία οι Μορέιρα (56’, 74’, 81’) και Σβένσον (83’, 90’).

Θετικό το κλίμα στους “γκάνσος” από το πρώτο κομμάτι της σεζόν, έτρεξαν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) πριν την αναμενόμενη ήττα στο “Αλβαλάδε” πηγαίνοντας στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο 32χρονος κόουτς Περέιρα έδειξε να βρίσκει τις λύσεις μετά το προβληματικό ξεκίνημα και το παιχνίδι μεταβάσεων υπήρξε αρκετά αποτελεσματικό στον δυνατό Σεπτέμβρη.

Το περασμένο Σάββατο η Κάζα Πία επέστρεψε στη δράση με εύκολη πρόκριση από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδα της 4ης κατηγορίας, άργησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά μετά το 0-1 έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

“Δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουμε ήδη κάνει πολλά. Δεν κάναμε τίποτα, είμαστε σε ένα μονοπάτι με πολές δυσκολίες.” δήλωσε ο βοηθός προπονητή Σαντάνα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο σημαντικός Κράεφ (μέσος) τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου και είναι αμφίβολος, ενώ ο βασικός Τσάμπα (στόπερ) και οι ρολίστες Περέιρα (φορ), Σίλβα (εξτρέμ), Μέντες (φορ) παραμένουν τραυματίες.

Στατιστικά

* No Goal τα 6/9 φετινά παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Λεϊρία. Ο Μπαϊσίνιο (33’) άνοιξε το σκορ για τη Λεϊρία, ο Ντίας (65’) ισοφάρισε για τη Νασιονάλ και ο Ντος Άντζος με πέναλτι (79’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν βοήθησε η διακοπή για να βελτιωθούν οι νησιώτες, μετά από τρία πρωταθληματικά παιχνίδια δίχως γκολ (0-1-2), την περασμένη Κυριακή αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από ομάδα της Β’ κατηγορίας.

Τελευταίο δείγμα τους στη Liga Portugal η ανταγωνιστική εμφάνιση στην έδρα της Φαμαλικάο (0-0), όμως στα δύο προηγούμενα ταξίδια στην ενδοχώρα απέτυχαν παρομοίως (1-0) απέναντι σε ανταγωνίστριες ομάδες για την παραμονή. Στο 0-3-9 πλέον το εκτός έδρας σερί της Νασιονάλ για τη Liga Portugal.

Στις 6 του Οκτώβρη αναβλήθηκε η sold out αναμέτρηση με την Μπενφίκα, καθώς η πυκνή ομίχλη στη Μαδέιρα δεν έκανε δυνατή τη διεξαγωγή της.

“Μας ενδιαφέρει να σταματήσουμε τα λάθη που κάναμε. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, σε ασκήσεις που αύξησαν την συγκέντρωση και είμαστε προετοιμασμένοι.” δήλωσε ο κόουτς Μαργαρίδο.

Στα αγωνιστικά νέα, οι επιθετικοί Σόουζα και Ντουντού παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Στατιστικά

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κάζα Πία – Νασιονάλ Μαδέιρα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ