* 10η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, Over 2.5 τα 5/7.

* Αήττητη η Ντεμιρσπόρ στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0).

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από την Σαμσουνσπόρ. Με πέναλτι του Μπαρασί (7’) προηγήθηκε η Ντεμιρσπόρ, αλλά οι Μούγια (58’), Ντιματά (90+3’), Αϊντόγλου (90+10’) γύρισαν το ματς για την Σαμσουνσπόρ.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 19 ημέρες για τους “γαλάζιους κεραυνούς”, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν το προγραμματισμένο ρεπό τους, συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την διαδοχική του προσωρινού Νταμλά.

Στις 6 του Οκτώβρη η Ντεμιρσπόρ έφτασε τις 7 σερί εντός έδρας ήττες, όλες σημειώθηκαν με 2+ γκολ παθητικό, δέχθηκε σύνολο 27 τέρματα σε αυτές!

Έκανε καλό μπάσιμο στο ματς με την φορμαρισμένη Σαμσουνσπόρ, απείλησε πριν κερδίσει το πέναλτι προβαδίσματος, αλλά η επιθετικότητά της ξεθύμανε με την πάροδο των λεπτών κι επανεμφανίστηκαν τα κενά στην άμυνα. Χάθηκαν πολλές μονομαχίες για να έρθει η ισοφάριση και σε κόρνερ των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε η ανατροπή.

Στα αγωνιστικά νέα, σημαντική η επιστροφή του πλέον ταλαντούχου του ρόστερ Σαρί (εξτρέμ), αλλά ο δυναμικός Γκραβιλόν (στόπερ/αμ.χαφ) είναι νέα απώλεια τραυματισμού. Εκτός και οι τραυματίες Ντονμεζέρ (κίπερ), Μπαλάτ (μέσος), Νουρανί (μέσος).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Χατάισπορ. Ο Μανάι (43’) άνοιξε το σκορ για την Σίβασπορ, οι Ρίβας (45+2’), Κάλβο (61’) γύρισαν προσωρινά το ματς για την Χατάισπορ, αλλά ο Μανάι με πέναλτι (73’) ισοφάρισε και ο Καμαρά (79’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα και τρεις αποτυχημένες απόπειρες (0-1-2) για την ομάδα της Σεβάστειας, η επιστροφή του “μπόμπερ” Μανάι από τον σοβαρό τραυματισμό του έκανε τη διαφορά στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Η Σίβασπορ είχε δοκάρι και νέα μεγάλη ευκαιρία αντεπίθεσης, πριν ο Αλβανός στράικερ ανοίξει το σκορ με εντυπωσιακή κεφαλιά σε κόρνερ. Δίχως να έχει απειλήσει νωρίτερα ισοφάρισε η Χατάισπορ στο κλείσιμο του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενη λάθος ψηλά στο γήπεδο.

Σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ γύρισαν το ματς οι κυνικοί φιλοξενούμενοι, αλλά η Σίβασπορ ευτύχισε να κερδίσει συγκυριακό πέναλτι (χέρι) για την ισοφάριση του Μανάι και με κεφαλιά του στόπερ της σε κόρνερ έκανε ανατροπή στην ανατροπή. Στο φινάλε η Χατάισπορ ξόδεψε δύο μεγάλες ευκαιρίες (δοκάρι) για να φέρει το ματς στα ίσια.

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η αποστολή για τα Άδανα, νέα απουσία αυτή του Πρίτσαρντ (μέσος) που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς. Εκτός έμειναν και οι Αλμπαϊράκ (στόπερ), Γκιοκάι (εξτρέμ), Πούγγουρας (στόπερ), Μπασάν (εξτρέμ), Μποκέ (φορ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Σίβασπορ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ