* 11η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 10 τελευταία μεταξύ τους η Σεβίλλη, κέρδισε τα 7, τα 4 εκτός έδρας.

* G/G οι 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 3 με over 2,5.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 25/10!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-1 εκτός. Έχανε ακόμα και με 4-0 από τα γκολ των Βίβιαν (6’), Ινιάκι Γουίλιαμς (28’, 30’) και Μπερενγκέρ (55’), μείωσε απλώς στις καθυστερήσεις με τον Τεχέρο (90’+2).

Αδύνατον να καταφέρει να κάνει κάτι απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία ήταν ο πραγματικός της εαυτός για πρώτη φορά φέτος, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το σκορ του αγώνα ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας τους, δεν άξιζε καν γκολ, το οποίο σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Τεχέρο, έχοντας μπει ως αλλαγή, αφού ακόμα δεν έχει πείσει πως αξίζει θέση βασικού.

Αντέχει να κρατιέται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η απόστασή της από την τελευταία τριάδα είναι πολύ μικρή πλέον. Χρειάζεται μια νίκη για να πάρει μια καλή απόσταση ξανά, η ισοπαλία δεν την εξυπηρετεί, μπορεί να τη φέρει και στη ζώνη αν τυχόν κερδίσουν οι ομάδες που την ακολουθούν.

Στην έδρα της ποντάρει πολλά, ιδίως απέναντι σε ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ από εκείνη. Τέτοια περίπτωση είναι η Σεβίλλη η οποία εκτός έδρας δεν έχει νίκη, οι παίκτες της δηλώνουν πως αποφασισμένοι να πετύχουν άλλη μια πολύ σημαντική νίκη, ανάλογη με εκείνη κόντρα στη Μαγιόρκα πριν τη διακοπή.

“Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να γίνουν στη σεζόν, αλλά πιστεύω πως θα παίξει καθοριστική σημασία το να κερδίζουμε στην έδρα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, πρέπει να μπαίνουμε για να τα κερδίσουμε πάση θυσία” τόνισε ο κόουτς Μανόλο Γκονθάλεθ. Αμφίβολος ο εξτρέμ Πουάδο.

Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 G/G & ver 2,5.

* Ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία, νίκησε μόνο τη Μαγιόρκα εντός με 2-1.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός από την Μπαρτσελόνα εκτός με 5-1. Προηγήθηκαν με 4-0 οι Καταλανοί με τα γκολ των Λεβαντόφσκι (24’ πεν., 39), Πέδρι (28’) και Πάμπλο Τόρε (82’), μείωσε με τον Μουζάμπο (87’) για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1 ξανά από τον Τόρε (88’).

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ίσως την πιο φορμαρισμένη, δεν είχε τύχη. Προσπάθησε να κάνει ό,τι περισσότερο γίνεται, η άμυνά της από ένα σημείο και μετά έμοιαζε σε αποσύνθεση. Τουλάχιστον πέτυχε το γκολ της τιμής, αν και πάλι έλαβε απάντηση.

Στη μέση της βαθμολογίας, είναι σαφές πως δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο με το παρόν ρόστερ. Εκτός έδρας είναι το βασικό της πρόβλημα, δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής μακριά από το “Σάντσεθ Πιθχουάν”, δεν αποδίδει καν με τον ίδιο τρόπο με εντός έδρας.

Στη Βαρκελώνη θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε μέχρι στιγμής, να πάρει το πρώτο της διπλό στη σεζόν. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να ηττηθεί, αν συμβεί αυτό, η απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού θα πέσει σε τιμή κάτω από μια νίκη κι αυτό είναι λογικό να της προκαλέσει μεγαλύτερη ανασφάλεια.

“Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, πιστεύουμε πως αυτός είναι ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσουμε. Η Μπαρτσελόνα μας έδειξε ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από μια ήττα, παραμένουμε θετικοί αλλά θέλουμε περισσότερα” δήλωσε ο κόουτς Γκαρθία Πιμιέντα. Προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών ο εξτρέμ Εγιούκε, ο οποίος ενδέχεται να χάσει ακόμα και όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

* Χωρίς νίκη εκτός έδρας, ηττήθηκε στα 2/3 πιο πρόσφατα.

Εσπανιόλ-Σεβίλλη στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ