10η αγωνιστική

*Η Λοριάν επικράτησε και στα δυο συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ροντέ.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα 25/10!

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Μαρτίγκ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ενκαντά στο 9′ και τρία λεπτά μετά σκόραρε και πάλι με τον Μπενταγιέμπ.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Ροντέ, μετά και το εντός 2-1 επί της Γκρενόμπλ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντιντιέ Σαντινί φιλοξενήθηκε από τη Μαρτίγκ, της οποίας και επικράτησε με 0-2.

Μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και αφού προηγήθηκε από νωρίς, τρία λεπτά μετά έκανε και το 2-0. Είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα μέχρι και την ανάπαυλα, ενώ μετά την ανάπαυλα έπαιξε πιο συντηρητικά. Έδωσε χώρους και δέχθηκε πίεση, χωρίς όμως να το “πληρώσει”, βλέποντας την αντίπαλο να έχει δοκάρι λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή της νίκη, έχοντας ηττηθεί και στα έξι υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει, οπότε και με εννέα βαθμούς παραμένει χαμηλά και σε ισοβαθμία με την Κλερμόν. Ηττήθηκε στα 3/4 φετινά εντός της (1-0-3), αν και σκόραρε και στα τέσσερα.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΡΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Ανεσί, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό και αφού έκανε την ανατροπή με τους Κρουπί (55′, 74′), Εμβουκά (70′) και Σουμανό (88′), δέχθηκε τη μείωση στις καθυστερήσεις.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η Λοριάν για τις υποχρεώσεις της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί υποδέχθηκε την Ανεσί, της οποίας και επικράτησε με 4-2.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να βρει απάντηση μέχρι την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως είχε επιθετικό μονόλογο και χωρίς να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο της, έκανε την ανατροπή δίνοντας και διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Δέχθηκε απλά τη μείωση στις καθυστερήσεις.

Τρίτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Αζαξιό (3-0 εντός) και Καέν (1-2 εκτός), οπότε και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί. Πήρε δυο διπλά στις πέντε φετινές εξόδους της (2-1-2).

Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχεται γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ροντέ – Λοριάν στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ