bet365: Τι αποκάλυψε για την ιστορική συνεργασία της με το UEFA Champions League

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

H πιο διάσημη εταιρία αθλητικού στοιχήματος στον πλανήτη, η bet365, είναι πλέον χορηγός του UEFA Champions League. Σε μια τεράστια τριετή συμφωνία που ισχύει από φέτος. Ο κολοσσός του στοιχήματος έκανε αποκαλύψεις για τη σπουδαία αυτή συνεργασία.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου στον κόσμο. Άλλαξε φέτος το φορμάτ διεξαγωγής της και μαζί υπήρξε και μια ακόμη καινοτομία. Αυτή είναι η συνεργασία για πρώτη φορά με στοιχηματική εταιρία.

Η UEFA έκλεισε συμφωνία με την bet365, που γίνεται ο πρώτος στοιχηματικός συνεργάτης της.

Χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια

Ο Ben Reeves, Global Deputy Head of Brand Marketing της bet365, μίλησε στο SBC News για τη μεγάλη συμφωνία:

“Η bet365 έχει μια μακρά και επιτυχημένη ποδοσφαιρική κληρονομιά και αυτή η συνεργασία κύρους αντικατοπτρίζει τέλεια τη μάρκα μας. Αναδεικνύοντας τον λόγο για τον οποίο η bet365 δεν είναι ποτέ συνηθισμένη”, εξηγεί ο Reeves, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν της καμπάνιας της εταιρίας: “Με τη bet365, τίποτε δεν είναι συνηθισμένο”.

Προσθέτει τα εξής: “Η τριετής συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε νέα κοινά σε παγκόσμιο επίπεδο με καθηλωτικές ενέργειες, οι οποίες περιλαμβάνουν το Big Ticket Giveaway, με χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια σε επιλεγμένες χώρες.

Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη νεότερη διαφημιστική της καμπάνια ‘Breaking News’, για να συμπέσει με τη νέα συμφωνία.

Είναι η εσυνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διαφήμισης της μάρκας μας ‘Never Ordinary’ και έχει επεκτείνει το όραμα που έχουμε για μάρκετινγκ. Περιλαμβάνοντας το brand του UEFA Champions League στην ιστοσελίδα μας, την εφαρμογή, τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και τις τηλεοπτικές μας διαφημίσεις.

Η ιστορική τριετής παγκόσμια συνεργασία μας με το UEFA Champions League καλύπτει τη χορηγία της ανδρικής διοργάνωσης, με την προβολή της bet365 σε πινακίδες LED κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο φόντο σε ΜΜΕ και στα ψηφιακά κανάλια του UEFA Champions League”.

Μια άλλη βασική πτυχή της συμφωνίας μεταξύ της bet365 και του Champions League είναι η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων. Σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει καλύτερους δεσμούς και να προσφέρει μεγαλύτερη δέσμευση και εμπειρίες στους παίκτες της, χαρίζει χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια σε φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη. Δείτε πώς να κάνετε bet365 εγγραφή βήμα-βήμα!

“Αυτό το δώρο αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους φιλάθλους εμπειρίες ‘Never Ordinary’ και επιβεβαιώνει ότι η bet365 θα κάνει το εξαιρετικό θέαμα του UEFA Champions League μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμπειρία για τους φιλάθλους”, σημειώνει ο Reeves.

“Ενίσχυχη του ενθουσιασμού”

Παράλληλα, ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, προσθέτει:

“Ως μία από τις κορυφαίες διαδικτυακές στοιχηματικές, με πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες, η bet365 είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση του ενθουσιασμού για τον αθλητισμό, προωθώντας παράλληλα υπεύθυνες πρακτικές στοιχηματισμού.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία που όχι μόνο αναβαθμίζει την εμπειρία για τους οπαδούς μας, αλλά και υποστηρίζει τις προσπάθειες για την προστασία της ακεραιότητας του αθλήματος.

Υπάρχει λόγος για τον οποίο το UEFA Champions League είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες διοργανώσεις συλλόγων στον κόσμο – δεν μένει ποτέ στάσιμο.

Και εμείς στην bet365 συμμετέχουμε σε μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας, μετά την αποκάλυψη της μορφής 2024-25.”

Που ποντάρουν οι παίκτες στο Champions League

Όπως εξηγεί ο Steve Freeth, ειδικός στις συναλλαγές στην bet365:

“Η Ρεάλ Μαδρίτης μας έδωσε το χειρότερο αποτέλεσμά μας στο τουρνουά, όταν σκόραρε δύο γκολ στις καθυστερήσεις εναντίον της Στουτγκάρδης την 1η αγωνιστική.

Kαι το καλύτερο αποτέλεσμά μας, όταν αναπάντεχα την κέρδισε η Λιλ την 2η αγωνιστική και εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής ομάδα για να πάρει τον τίτλο, καθώς οδεύουμε προς τον επόμενο γύρο των αγώνων.”

Στα φαβορί για κατάκτηση, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 47% της αγοράς, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι 13%, η Μπαρτσελόνα 8%, η Μπάγερν Μονάχου 7% και η Άρσεναλ συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα των ομάδων που προτιμουνται περισσότερο με 5% της αγοράς.

Εν τω μεταξύ, οι αγορές των πρώτων σκόρερ και των ασίστ αποδεικνύονται δημοφιλείς μεταξύ των παικτών. Με λαμπερά ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Χάρι Κέιν και ο Βινίσιους Τζούνιορ να ποντάρονται σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε κι εσείς να παίξετε στοίχημα στο bet365 app από το κινητό σας!

Ο Freeth προσθέτει: “Πάνω από το ένα τρίτο των στοιχημάτων για τον κορυφαίο σκόρερ ήταν για τον Χάρι Κέιν”.

Καθώς το Champions League συνεχίζει να ενθουσιάζει τους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη αυτή τη σεζόν, η bet365 θα προσφέρει με τη συνεργασία στους οπαδούς νέες εμπειρίες.

Όπως καταλήγει ο Reeves: “Θα προσφέρουμε στους οπαδούς την απόλυτη ευκαιρία να βιώσουν την ατμόσφαιρα των γηπέδων τις βραδιές του UEFA Champions League κατά τη διάρκεια της League Phase και των νοκ-άουτ φάσεων.

Θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της bet365 για περιεχόμενο, ανακοινώσεις και περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουν”.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ