Sportingbet – Ενισχυμένες Αποδόσεις ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν!

Ανανεώθηκε:
sportingbet europa league

Στις 19:45, o ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν και την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Στις 22:00, o Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλμε.

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο Europa Conference League!
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μονόδρομος» η νίκη

Το πρώτο του «τρίποντο» στην League Phase του Europa League θέλει να πανηγυρίσει απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς στη διοργάνωση, καθώς μετρά δύο διαδοχικές ήττες. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε στην έδρα της Γαλατασαράι με σκορ 3-1, ενώ την 2η αγωνιστική δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να μείνει στους μηδέν βαθμούς. Η νίκη απόψε είναι «μονόδρομος» για τους «ασπρόμαυρους» αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Στο 1.88 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσουν οι Θεσσαλονικείς.

Sportingbet – Μάλμε – Ολυμπιακός με Ενισχυμένες Αποδόσεις!
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το 2×2

Στην Σουηδία για το «διπλό» ταξίδεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Μάλμε στο “Eleda Stadion”. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 3-0 επί της Μπράγκα την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν το «τρίποντο» για να βρεθούν σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Στα αγωνιστικά, Ρέτσος, Γουίλιαν, Μάρτινς και Στάμενιτς τέθηκαν στις υπηρεσίες του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος συμπεριέλαβε και στην αποστολή τον νεαρό Μπακούλα. Στο 2.40 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσουν οι Πειραιώτες.

Sportingbet – Ενισχυμένο Build A Bet* στο Παναθηναϊκός – Τσέλσι!
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψάχνει την υπέρβαση

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά τους, ωστόσο, ευελπιστούν με την βοήθεια του κόσμου τους να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση κόντρα σε μία από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Premier League. Στα θετικά για τον Ντιέγκο Αλόνσο η συμμετοχή του Σπόραρ στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Μαξ και Ιωαννίδης. Στο 2.25 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσει το «τριφύλλι» ή να έρθει ισοπαλία η αναμέτρηση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: