*3η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν για πρώτη φορά ξίφη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

*Οι ομάδες από την Αρμενία γνώρισαν την ήττα στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν με Αυστριακές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διαφορά γκολ 0-15.

*Η Ραπίντ Βιέννης πανηγύρισε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις σε τελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων (μία ήττα).

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Χάρτμπεργκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μπέλιο (15′) και Μπίσοφ (84′), ισοφάρισε προσωρινά ο Κάιντζ (21′).

Αήττητη για 9η σερί αναμέτρηση παρέμεινε η Ραπίντ Βιέννης (6-3-0) προσπερνώντας το εμπόδιο της Χάρτμπεργκ στην πρωτεύουσα πριν από τέσσερις μέρες. Φτάνοντας τους 21 βαθμούς παρέμεινε στη 2η θέση της Μπουντεσλίγκα, στο +5 από Βόλφσμπεργκερ και Σάλτσμπουργκ και στο -1 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς.

Διατηρείται αήττητη στις εννέα συνολικά φετινές αναμετρήσεις που έδωσε στο “Allianz” με απολογισμό επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ραπίντ Βιέννης ηττήθηκε μία φορά στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις για το Κόνφερενς Λιγκ από τη Φιορεντίνα (2-0 εκτός) στις 31 Αυγούστου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία / κράτησε το μηδέν στις τρεις).

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είχαν βρει κάτοχο 17.500 εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Νόα. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή Κλάους. Την Κυριακή (27/10) φιλοξενείται από την Γκράτσερ.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-0) της Βαν. Σκόραραν οι Γκονσάλο Γκρεγκόριο (10′), Ομάρ (45+2′), Τοράρινσον (74′), Ματέους (77′) και Τσινάρι (90+3′).

Νικηφόρα ξεκίνησε τη league phase του Κόνφερενς Λιγκ η Νόα επικρατώντας της Μλάντα Μπόλεσλαβ (2-0 εντός) πριν τρεις βδομάδες. Στη συνέχεια πέταξε νοκ άουτ Αλασκέρτ (6-0 εκτός) και Βαν (5-0 εντός) σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Ουράρτου έχοντας, ωστόσο, τρεις αναμετρήσεις λιγότερες. Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή Ρουί Μότα που μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάμπλο Σάντος, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας του. Μοναδικό πρόβλημα αυτό του Γκαμπός. Τη Δευτέρα (28/10) φιλοξενείται στην έδρα της Αραράτ-Αρμένια.

Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΝΟΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ