*3η αγωνιστική

*Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντιμετώπισε μόλις μία φορά στο παρελθόν ομάδα από την Αυστρία: Την Αούστρια Βιέννης στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ 2011/12 (μία ισοπαλία, μία ήττα).

*Η ΛΑΣΚ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία ομάδα από την Σλοβενία.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Νάφτα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπλάνκο στο 8′.

Τέλος στο μίνι αρνητικό σερί δύο ηττών έβαλε η Ολίμπια Λιουμπλιάνας αλώνοντας την έδρα της Νάφτα. Προηγήθηκε με το καλημέρα, είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Φλόρουκς στο 27′ και, γενικότερα, διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο κομμάτι της. Συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο +1 από Μάριμπορ και στο +2 από Τσέλιε.

Υπέστη μόλις μία ήττα στις εννέα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε φέτος από την Κόπερ (1-0), στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα δώσει την 30η αναμέτρηση σε τελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει πανηγυρίσει μόλις τέσσερις νίκες στις 29 προηγούμενες (επτά ισοπαλίες, 18 ήττες).

“Γνωρίζουμε πως υστερούμε σε μπάτζετ της ΛΑΣΚ, επικεντρωνόμαστε στον τρόπο που θα την απειλήσουμε εντός αγωνιστικού χώρου”, είπε ο προπονητής Βίκτορ Σάντσεθ. Την Κυριακή (27/10) υποδέχεται την Ντομζάλε.

Στατιστικά

*NG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΣΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Τιρόλ. Ο Ούστουντανγκ άνοιξε το σκορ στο 16′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μπερίσα (40′) και Έντρουπ (87′).

Συνέχεια στο αήττητο σερί που “τρέχει” απ’ τα τέλη Σεπτεμβρίου (4-2-0) έδωσε η ΛΑΣΚ πριν από τέσσερις μέρες, προσπερνώντας το εμπόδιο της Τιρόλ στο “Tivoli Stadion Tirol”. Δέχτηκε γκολ από το κέντρο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε λίγο πριν την ολοκλήρωση αυτού και έκανε την ανατροπή πριν συμπληρωθούν 90′.

Δίκαιη νίκη για τη ΛΑΣΚ, φτάνοντας τους 13 βαθμούς σκαρφάλωσε στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στο -1 από την Μπλάου Βάις Λιντς και τη ζώνη των πλέι οφ.

Στις 13 συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε στο Κόνφερενς Λιγκ ηττήθηκε μόνο από την Σλάβια Πράγας (4-1 εκτός) στις 10 Μαρτίου 2022 (εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες). Τραυματίστηκε με την Τιρόλ, αλλά αναμένεται κάτω από τα γκολπόστ ο Σίμπενχαντλ. Την Κυριακή (27/10) υποδέχεται την πρωταθλήτρια Στουρμ Γκρατς.

Στατιστικά

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ – ΛΑΣΚ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ