*3η αγωνιστική του league stage.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τη σεζόν 1997-1998 για το Κύπελλο Κυπελλούχων, οι Ισπανοί προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 3-1.

*Η Κοπεγχάγη δεν έχει νίκη στα τελευταία 14 ματς κόντρα σε ισπανικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (0-5-9).

*Η Μπέτις δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (0-1-4). Αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, θα είναι το μεγαλύτερο σερί της ιστορίας της χωρίς επιτυχία στην Ευρώπη.

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Οσασούνα. Το 0-1 ο Βίτορ Ρόκε στο 7’, ισοφάρισε ο Λούκας Τορό στο 59’ για την Οσασούνα. Το 1-2 ήρθε απ’ τον Άβιλα στο 73’, η Μπέτις τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με σπουδαία εκτός έδρας νίκη, πέρασε απ’ την έδρα της Οσασούνα το περασμένο Σάββατο. Έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε πολύ νωρίς και είδε τον αντίπαλο να χάνει την ηρεμία του, έβγαλε κλασικές ευκαιρίες μετά από αντεπιθέσεις, θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από νωρίς. Στο δεύτερο μέρος μπήκε με πιο παθητικό ύφος, το «πλήρωσε» με την ισοφάριση στο 59’, αλλά βρήκε την απάντηση στο 73’, έπειτα από ωραία εκτελεσμένη στατική φάση. Δίκαιο το αποτέλεσμα, έστω κι αν στο φινάλε η Οσασούνα είχε κάποιες φάσεις.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπέτις μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Ισπανία και Ευρώπη πριν τη διακοπή, αμφότερες εκτός έδρας με σκορ 1-0. Η πρώτη κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας στην πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ και η δεύτερη μερικές ημέρες αργότερα στο τοπικό ντέρμπι με τη Σεβίλλη. Μετρά ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 15 πόντους έιναι έβδομη στη βαθμολογία. Διαθέσιμος σήμερα ο αμυντικός Σαμπαλί, υπάρχουν απουσίες, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ενδεκάδα θα είναι δυνατή, καθώς η Μπέτις χρειάζεται την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Στατιστικά

*Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goal στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Βέλιε για το πρωτάθλημα. Το 1-0 ο Ελιουνούσι στο 25’, το 2-0 έκανε ο Κλάεσον στο 59’, το 2-1 ήρθε στο 77’ για τη Βέλιε. Το τελικό 3-1 έκανε ο Κλάεσον στις καθυστερήσεις.

Χρειαζόταν τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τη Βέιλε για το πρωτάθλημα την περασμένη Παρασκευή, την πήρε χάρη στην ποιότητα της, δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκανε τρομερή εμφάνιση. Σκόραρε στο 29’ και είδε τον αντίπαλο να χάνει φάσεις, το 2-0 ήρθε στο 59’ με τον Κλάεσον, κάπου εκεί μπήκαν οι βάσεις για την επικράτηση. Στο 77’ η ουραγός Βέιλε απάντησε με γκολ, αλλά στις καθυστερήσεις ήρθε το τελικό 3-1. Έπαιξε όσο χρειάστηκε η Κοπεγχάγη, που γενικά φέτος δεν έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις.

Τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετά από εκείνες κόντρα σε Άαλμποργκ (2-0) και Βέιλε (1-2 εκτός), μετρά συνολικό ρεκόρ 7-3-2, με 24 πόντους μοιράζεται την κορυφή με τη Μίντιλαντ, στο +1 απ’ την Άαρχους. Δεν μπήκε καλά στο Κόνφερενς Λιγκ, υπέστη απροσδόκητη εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Κιλμάρνοκ, εκεί προηγήθηκε νωρίς, αλλά στο δεύτερο μέρος δε διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση, στο φινάλε δέχτηκε γκολ «μαχαιριά» για το 1-2. Σταθερές οι απουσίες, νέο πρόβλημα ο πλάγιος μπακ Γκοτσολεϊσβίλι, που έμεινε εκτός για προσωπικούς λόγους.

Στατιστικά

*Over 2.5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΕΤΙΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ